Hirdetés
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
üdv,
évente kb. 1x rendelek valamit az Amazon.de-ről, kb. ekkor is lépek be a profilomba és mivel lejárt a bankkártyám, ma megadtam az újnak az adatait és rendeltem (azazhogy rendeltem VOLNA) egy 480 euros terméket (eladó: Amazon).Beléptem, jött email-re a kód, jött telóra az sms-kód, megadtam mindent ahogy kell, rendelés ok, fizetés ok (elvileg).
Aztán pár perc után jön egy email, hogy aszongya:
"We had a problem processing your order #304-xxx. It has been canceled and the charges were not processed. Please contact us if you have any further concerns."Először azt hittem mégsem tudták levonni, valami limit miatt, stb. de nem.
Utána már a következő levélben németül (?) kotyogták el, hogy zárolva lett az accountom, merthogy
"Sie laut den uns vorliegenden Daten möglicherweise falsche Informationen an Amazon gesendet haben oder Ihr Amazon Konto auf eine Weise verwendet haben, die gegen unsere Nutzungsbedingungen verstößt."Fals információt adtam meg vagy megsértettem valami szabályzatukat..
Aha. Mivel? Azzal, hogy rendeltem??
Gondoltam live chat, de azt meg addig nem tudom, amíg nem lépek be.
Viszont nem tudok belépni, mert azt mondja zárolva vagyok. Ez van reggel 10 óta.
Megnéztem a számlát, szerencsére az összeg nincs leemelve.Mit lehet tenni? Valami hibás riasztásuk van, ami ennyi ideig tart? Emailre sem válaszolnak..
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Bambu Lab A1 Mini 3D nyomtató kifogástalan állapot
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Intel I7-7700 / Beszámítás OK!
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Apple iPhone 7/7 Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest