- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Realradical
őstag
A rendelés meneténél be tudsz klikkelni egy részletes szállítási költség leírásba. Elég brutális részletességű, nekem kb. úgy jött le, hogy vannak kategóriák. Ha egy kategórián belül több terméket rendelsz akkor van egy alapköltség könyveknél pl. 30-40$ utána pedig termékenként +6-8$ körül ad hozzá minden darab. Persze nyilván számít, hogy egy helyről rendeled-e illetve gondolom 2 hűtőt nem fognak egybecsomagolni, mert meghaladja a csomagolás súly/mérethatárait.

-
Realradical
őstag
Hja, ezért is szeretem az Amazont. Valami nagyon brutál szerződése lehet a futárcégekkel, mivel elhozzák 30-40$-ból az amcsiktól a rendelést. Visszaküldeni közel 40k-ba fájna nekem mint magánszemély. Van, hogy olcsóbban megkapok egy szakmai könyvet a szállítási költséggel, mintha megvenném egy libriben.
-
Realradical
őstag
Szerencsére nincs. Most rendeltünk egy rahedli ruhát/könyvet és ameddig az Amazon "estimated tax=0" addig ők állják az esetleges vámot/áfát. A UPS/DHL-es levélben is úgy kell írni, hogy a feladó állja ezeket. Szerencsére random faktor, hogy esetleg megvámolnak nem áll fenn. Olyan 6 rendelésünk volt a múlt hónapban. (ez van nős ember vagyok, szíjják a vérem
) -
Realradical
őstag
International alól rendelsz akkor mindent elhoznak.
-
Realradical
őstag
Közlési vágyam van így megírom:
Rendeltünk a páromnak többek közt egy pár cipőt. Megérkezett és nem volt egyforma a balos és a jobbos cipő, az egyik 1cm-el nagyobb mint a másik. Megkerestem az ügyfélszolgálatot és mikor elmondtam, hogy a visszaküldés 80$-ban fájna a cipő pedig 40. Az ügyfélszolgálatos (Rashid) azonnal azt reagálta, hogy ó elnézést kér és visszautalják a 40$+szállítási költséget, ne is küldjem vissza a cipőt.
Nem hittem el mit olvasok. Van már 2 Kindle-ünk , de ezek után tuti rendelek egy Fire-t is mikor kijön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Építő/felújító topik
- PlayStation 3
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vicces képek
- Villanyszerelés
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 13700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Lian LI LANCOOL 207RX ADATA 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- Kingston NV3 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - 6000-5000 MBs - Eladó!
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest