- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Makszimusz #6517 üzenetére
mondjuk jobban orulnek a konyvnek mint a penznek, mert ritka es meg ritkabb aki ide kozepbalkanra is hajlando szallitani... -
hoffman_
nagyúr
válasz
Makszimusz #6525 üzenetére
de. az, hogy kinek a hibája ez, az egy másik kérdés.
sepsi0:
köszi a tapasztalatot. nem értem ezeket sosem, szerintem simán megtérülne nyitni ezekre a régiókra is, pláne most, a streamek robbanásszerű térnyerése közben. csak ezért még vpn előfizut is csinálni, persze, kizárt. akkor majd nézem máshonnan a tartalmat, és ha hivatalosan elérhető, akkor megkapják a pénzem
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Makszimusz #6496 üzenetére
CVV kód hiánya ne zavarjon. Amazon találta fel és szabadalmaztatta a bankkártyás fizetést online. Aztán eladta PayPal-nak is.
Akkor lehet ilyen, ha bankod tiltja le a tranzakciót. Kérdezz rá nem-e tolták túl a biztonságos üzemmódot és gondolták azt, hogy illetéktelen akar vásárolni a kártyáddal. (volt már nekem ilyen)
Illetve akkor ír még ilyet, ha más nevet adtál meg, mint akihez a kártya tartozik (első használatnál 1 EUR-al terhelik a kártyát, hogy lássák kinek a nevén van, stb.). -
trialboj
őstag
válasz
Makszimusz #6496 üzenetére
De itt valami igazolást kérnek,
Alternatively, you can ask the issuing bank of your credit card to contact us with verification of these details.
De semmi pontos infó nincs, mit mondjak a bankomnak hogy hívja fel a német supporott és mit csináljon? igazolja hogy létezem? Ilyet nem csinál egy bank. 200 eurós összeg baszódjanak meg, letiltották a fiókot, nem is lehet kérdezi tőlük.
-
qqzs
őstag
válasz
Makszimusz #6450 üzenetére
Ha jol ertem te UKban vagy es oda rendelsz nem?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Makszimusz #6450 üzenetére
Nem értem a dilemmát. Ha kell a cucc rendeld meg.
Arra ne számíts hogy megjelenik német oldalon (ez csak bónusz lenne), esetleg azt is csinálhatod, hogy leadsz igényt rá németeknél, ha nem sürgős neked. -
qqzs
őstag
válasz
Makszimusz #6448 üzenetére
Meg annyi hogy afa mentes szamlat nem kapsz csak afas szamlat. Ezt az adoszamos afanelkuli mokat csak magyarorszag fele jatsza az amazon nemetbol. Ja es csak akkor biztos a az afas szamla is ha amazon az elado minden mas esetben lutri. meg akkor is ha kattintasz a reszletekre es ott irja hoyg mennyi az afa tartalom utana is sokszor kulon kell kerned afas szamlat ha nem az amazon az elado, ha az amazon akkor meg ki tudod nyomtatni order detailsben.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Makszimusz #6446 üzenetére
Warehouse-al nincs tapasztalatom.
Az árak viszont becsapósak is lehetnek. Mert ameddig nem jársz fizetés résznél, addig német (vagy olyan amelyik ország oldalán vagy) ÁFÁval számol.
Kérdés, ha elfogadják az EU VAT számot akkor már nettóban látod az árakat a listában, vagy továbbra is el kell kattogtatni fizetésig... -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Makszimusz #6444 üzenetére
Minden oldalnak saját készlete van, vagy ha nem is fizikailag más készlet, de az elérhetőség változó. Volt már, hogy én sem láttam ugyanazt a terméket minden oldalon, ezért érdemes végig nézni minden EU oldalt (.co.uk, .de, .it, .fr, .es, .nl).
Közösségi adószámmal rendelkező cég vásárolhat áfamentesen.
Elvileg itt kell megadni. -
Chumlee
senior tag
válasz
Makszimusz #6157 üzenetére
Köszi ! Akkor nincs sok hátra .
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Makszimusz #6138 üzenetére
Nem ő, hanem te. Neked kell visszaküldened aztán visszaadják a futár/postaköltséget.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Makszimusz #6134 üzenetére
Ezt a magyar szerviztől kérdezd meg. Minden gyárt/márka másképp kezeli az EU-n belül vásárolt termékek szervizelését.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vicces képek
- Gumi és felni topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Lexus, Toyota topik
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest