Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• warcat
    veterán

Köszi a választ!
    A zene igen csak ott volt, de végül nem sikerült megvenni.
    A gift card-nál annyit csináltam csak, hogy a képen látható "Reload Your Balance" gombra nyomtam, és 5 USD-t beírva fizettem a virtuális kártyámmal (amivel szoktam a neten vásárolni más helyeken is). Ezt azért csináltam, hogy mondom megnézem egyáltalán lehet-e a kártyámmal fizetni...
    Hát ahogy a képen látni sikerült, de nem értem most akkor mi ez a gift card, és a rajta lévő összeggel mit tudok csinálni. Gondolom a kártyámra (mármint a saját virtuális OTP) vissza már nem tudom juttatni?

Alapból nem tudod, supporttal chatelve visszatérítenék velószínűleg ha akarsz ezzel foglalkozni.

Amit vettél az olyasmi mint egy kupon, minden amazon által forgalmazott termékből levonódik az ára és csak a fennmaradót (ha van) kell kifizetni kártyával.

->Account/Content and devices/baloldalt felfelé: 'Preferences' menün belül/Country& region settings legyen United States-re állítva. Ha így van és nem tudsz zenét venni 5 dollár alatti kategóriából, akkor egy US cím is kell hozzá.
    Régen vásároltam ott utoljára normál terméket a vám miatt ezért nem vagyok naprakész, de a Kindle részleggel és a digitális kölcsönzéssel nincs gondom így.

Amazonon nem kell a cvc kód, sőt egy összeghatárig még a frissen bevezetett 2 faktoros megerősítősdi sem.Anno úttörők voltak az internetes fizetésben, a bankok tudják, hogy nem fognak eltűnni a pénzzel a ködben.

Új hozzászólás Aktív témák