Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android szakmai topik
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- VoLTE/VoWiFi
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kekmen
senior tag
válasz
INGJOKE
üzenetére
Volt már több licitem ebay-en, ahol nem volt minimálár. Kivétel nélkül úgy végződtek, hogy a lejárat előtti utolsó 1-2 másodpercben jött egy nagyobb licit. Nem tudom, hogy élő személy vagy bot, de rálicitálni már nem tudsz és akkora összeg, hogy ha rá is tudnál, az eladó akkor is jól járna. Szóval szerintem ne éld bele magad.
-
somnia
senior tag
válasz
INGJOKE
üzenetére
...az eBay meg az Amazon tökre nem ugyanaz...nem kell odaadnia...szállítási költség azért nincs, mert lehet, hogy nem szállít magyarországra...esetleg kérdezd meg tőle!...különben lehet, hogy ha megnyered, mond egy olyan postaköltséget, hogy a fal adja a másikat...egyébiránt az eBaynek van saját topikja...van még mit tanulnod a beszóláson kívül...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi