Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• radi8tor
    MODERÁTOR

Nem kell meggyőzni. Pusztán érzékeltetni akartam hogy 2700 Ft szállítási költségért nem ezt a szolgáltatást kell nyújtani. Meg tologatni az időpontot hogy majd egy hét múlva hozzuk a csomagot. Úgy hogy erről egy bocsi de ebaxtuk és szíves türelmedet kérjük. 11-en jött az email értékeljem az csomagolás minôségét meg hogy mennyire vagyok elégedett a csomagolással. Szóval ezért gondolom hogy idióták ülnek ott. És emiatt sem vagyok elégedett az amazonnal.

Arra épeszű válasz hogy miért nem szállítanak hozzánk kindle-t a reklámos verzióból????

A kindle-s témára kindle topikban tudnak válaszolni (nekem úgy rémlik azért nem szállítanak belőle, mert mindenki kérte hogy távolítsák el a reklámokat belőle - Amazon meg nem magának az ellensége).

Zola007: Ok. Téged sem akarlak meggyőzni róla, hogy Amazon "kicsit" jobb cég mint az átlag. Amit az ügyintéző mond az úgy is van/lesz. Ha mégsem, akkor meg hivatkozol rá hogy ezt mondták neked és visszakeresik a chatlogot. Külföldön az ügyfélnek van igaza. Mindig.

Új hozzászólás Aktív témák