Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Dyingsoul
üzenetére
Számlát nem küldenek vele. Online le tudod tölteni. Ha papíron kell neked, akkor azt is tudod kérvényezni és akkor küldenek postán egy számlát.
Magyarországon kell mindenhez számla. Külföldön elég bemondani ha valami bajod van a termékkel, vissza nézik a rendszerükben mikor vetted és az alapján foglalkoznak a dologgal.
Egyszer USA-ban számlát kértem egy óráról. Néztek rám, hogy olyat ők nem szoktak adni és ne is kérjek.iTzTiGeR: jól tetted, hogy tájékozódtál kitöltés előtt. Sajnos a mai világban ezt egyre kevesebben teszik meg, aztán kétszer fizetnek adót, ami persze jogszerűtlen. És vissza kérni sem lehet nagyon.
-
Uzumaki
tag
válasz
Dyingsoul
üzenetére
Közben felhívtam már őket,elvileg semmilyen díj nem fog engem terhelni, amit fizettem Amazonnak az a tuti. A doksiban amit küldtek a sárgával kiemelt részeket kellett kitöltenem (ott se mindegyiket), de hogy ezt honnan kellett volna tudnom az jó kérdés, a mellékelt útmutatóban semmi nem volt, hogy "hé, paraszt, csak a sárgát töltsd ki, ja és abból se mindet".
Eddigi rendeléseimnél (mondjuk az Amazon UK) mindig egy ilyen kicsi Amazon számla volt mellékelve, kb ilyen Post-it méret. Nem siklottál át felette?
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Retro teló rajongók OFF topicja
- PlayStation 5
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest