Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a OnePlus 13T
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
rosszkutya
tag
Szia!
Az ékezetes karakterek megjelenítéséről ebben a HSZ-ban találsz némi útmutatást, viszont az emojik életre keltésének pontos menetére már sajnos nem emlékszem (itt már nekem is a fórum keresőjére, és a Google segítségére kellene támaszkodnom), de az az egy biztos, hogy az alap Amazfit appal nem működik, csak a Notify & Fitness alkalmazással, vagy egy bizonyos modolt Amazfittel. Nálam csak az előbbi működött (, de már nem használom, mert sehogy sem tudtam összebarátkozni a Notify & Fitness működésével, és feleslegesen komplikált felépítésével.)
A sortöréssel kapcsolatban sajnos nincs infóm. -
rosszkutya
tag
válasz
rush0205 #587 üzenetére
Nekem tökéletesen teszi a dolgát, minden csuklóemelésre precízen reagál. Viszont ha nálad a Stratos 3 a másik versenyző, és rendszeresen sportolsz, akkor azért érdemes lehet elgondolkodni az esetleges kompromisszumon, mert a Stratosban jóval fejlettebb adatfeldolgozó algoritmus dolgozik, és a precízebb pulzusmérés érdekében, bármilyen Bluetooth-os mellkaspánt kapcsolható hozzá.
De egyébként, a helyén kezelve, a GTS is egy nagyon szerethető társ lehet a mindennapokban és a futáshoz egyaránt, én nem csalódtam benne. -
rosszkutya
tag
Áhoj!
Egy aprócska kérdés: más is használja bétatesztelőként a Notify & Fitness appot? És ha igen, akkor másnak is FC-zik az utolsó frissítése óta? -
rosszkutya
tag
válasz
_ _ _ _ _2 3 #521 üzenetére
Tavaly előtt, mikor még jobb formában voltam, akkor átlag 5:36-5:44 között futottam a 10 km-t, a 6-ot meg 5:23-5:30 között. Ezen még bőven tudtam volna javítani, de jött egy erős hanyatlás, néhány sérülés miatt, majd minimum fél év kihagyás, egy ház eladás, és két költözés miatt. Most január elején kezdtem újra (jelentős túlsúllyal), 1 hónapig alacsonyan tartva a tempót, és a pulzust, aztán most, a hét elején kezdtem el "kiengedni a féket", de egyelőre még nem túl rózsás a tempó, a mai átlag km-időm pl. 6:16 volt, 5,21 km-en. De egyelőre csak heti háromszor futok, hogy maradjon energiám és időm az erősítő edzésekre is, aztán majd ha lesz rá időm, akkor előszedem a bringát is.
-
rosszkutya
tag
válasz
_ _ _ _ _2 3 #515 üzenetére
Szia! Ez a funkció a bejövő hívások, és különböző üzenetek értesítéseit "némítja", de az ébresztésre és a sport funkció rezgéseire nincs hatással. Ez utóbbi kikapcsolására egyelőre más módon sincs lehetőség.
A fejlesztők nyilván azt feltételezték, hogy a sport közbeni rezgés, a legtöbb felhasználót úgysem fogja felébreszteni. -
rosszkutya
tag
Áhoj!
Én az utóbbi időben, a gyakori edzések miatt, a szilikon szíjakat részesítem előnyben.
Most épp ez a kedvenc (, de már úton van belőle egy fekete is):De van még mágneses fémszíjam is, azt is szeretem, de arról most nincs fotóm, illetve a tépőzáras szíj is elég kényelmes, azt is szívesen hordom:
Van még jó néhány szíjam ezeken kívül is, amiket még korábban rendeltem a Bip-hez, de mostanában a fentiek a dobogósok.
Ha esetleg valakinek ez is érdekes lenne, az utolsó képen látható szilikon protektort pedig innen rendeltem (szintén az edzések miatt).
-
rosszkutya
tag
Sziasztok!
A kérdésem azokhoz szólna, akik használják a Notify & Fitness appot:
Találkozott már valaki közületek olyan "fantom" rezgésekkel, amikhez nem tartozik értesítés, csak a kijelző kapcsolódik fel, teljesen random időközönként? Mindezt ma éjjel is produkálta, négyszer is, este 11 után, amikor a legmélyebb álmomból rángatott vissza a cudar valóságba, úgy hogy az órán aktiválva van a Smart DND-mód.
Nem igazán esett jól, és fogalmam sincs, hogy milyen beállításhoz kapcsolódhat, de ha nem találok rá megoldást, akkor Pro licensz ide vagy oda, kénytelen leszek törölni az alkalmazást. -
rosszkutya
tag
Sziasztok!
Gondoltam, átemelem ide is a hivatalos topikból, Balage992 hozzászólását, hátha nem mindenki "jár át" oda.
Tehát, így lehet viszonylag egyszerűen orvosolni az ékezetes karakterek hiányos megjelenítését az értesítésekben:"De boldogul. Csak megkell mókolni a párosítást. Ha átálítod olasz nyelvre a telefonod és úgy párosítod akkor a karakterek szépen megjelennek utána az órán amint frissíti magát. Ékezetek, pontok minden van. Utána persze visszaállítod magyarra és szépen úgy marad minden beállítás."
Forrás itt. -
rosszkutya
tag
Ó, akkor már értem, hogy miért aludtam el én is a múlt héten, miután kíváncsiságból feltettem a Notify and Fittnes-t.
Nekem is törlődött az összes beállított ébresztőm, dekem nem sikerült rájönnöm, hogy az alkalmazáson belül ezt melyik funkció használata okozta, mert még aznap töröltem is. A vicces az az, hogy pont pár perccel ezelőtt gondolkodtam rajta, hogy lehet, hogy érdemes lenne visszatennem...
Akkor ezt talán lehet, hogy érdemes lenne jelezni a fejlesztőjének is. -
rosszkutya
tag
válasz
tibcsi0407 #162 üzenetére
+1
-
rosszkutya
tag
válasz
eladogeppc #157 üzenetére
Szia!
Szoftveresen, tudomásom szerint nincs különbség, max. a formai differencia miatt, némileg más az adott menüpontok és funkciók megjelenítése. Hardver tekintetében, a GTS-nek valamivel szebb a kijelzője, és a formájának köszönhetően egyszerre több információt tud megjeleníteni, mint egy kör alakú panel. A GTR-nek viszont (a 47mm-es esetében) majdnem kétszer akkora kapacitású az akkumulátora, mint a GTS-nek (410/220mAh).
A GTR GPS-ével kapcsolatban viszont kezdetben elég sokan panaszkodnak pontatlanságra, amit nem tudom, hogy szoftveres, vagy hardveres probléma okozhatott-e. Ha csak szoftveres, akkor lehet, hogy ezt azóta már javították, én nem követem egy ideje az ezzel kapcsolatos fejleményeket, úgyhogy ezt érdemes lehet az ő topikjában megnézni/megkérdezni.
Nekem a "hagyományos" órákból mindig is a klasszikus, kör alakúak tetszettek, de érdekes módon, az okosórák esetén már pont fordított a helyzet, és valahogy a négy szög alakú dizájn áll közelebb az ízlésemhez, és az igényeimhez, így hát nálam nem is lehetett kérdés, hogy e közül a két modell közül melyikre eshet a választásom. De ez ugye csak a szubjektív része a dolognak.Ja, és nálam is egy BIP-et váltott, némi kitérő után.
Itt hagyok egy összehasonlító cikket, ebben a témakörben, plusz egy ráadást.
-
rosszkutya
tag
válasz
mgTerminator #155 üzenetére
+1
-
rosszkutya
tag
Én már több száz alis rendelésen vagyok túl, majd mindet ingyenes szállítással kértem, és eddig nekem is pont három olyan esetem volt, amikor valóban nem érkezett meg a csomag, amit meg is reklamáltam, és elég volt csak a disput nyitás lehetőségét meglebegtetnem az eladóval szemben, és készségesen vissza is utalták a termékek árát, mind három esetben, maradéktalanul, ráadásul a három csomagból egy, a visszautalást követően mégiscsak megérkezett. A szállítási idő pedig, ha az eddig kapott csomagok többségét nézem, akkor inkább 2-3 hét szokott lenni, de valóban volt 1-2 kirívó eset is, amikor akár 1,5 hónapig is elnyúlott a termék útja, de ennél hosszabbra nem igazán emlékszem, max. a különböző ünnepi időszakokban (pl.: Karácsony, vagy kínai Holdújév).
Szóval nem azt akarom mondani, hogy nincs igazad, és abszolút tiszteletben tartom a Te választásodat is, csak gondoltam, én is leírom a saját tapasztalataimat, arra az esetre, ha valaki az itt olvasottak alapján próbálná eldönteni, hogy melyik utat válassza.
-
rosszkutya
tag
Húúú, ezek aztán elég brutális árak.
Nem szégyenlősek, az már biztos...
Szerk.:
Ne érts félre, nem szeretném senkinek a hitvallását megkérdőjelezni, de szerény véleményem szerint, még az is rentábilisebb elgondolás - amennyiben a csomag "eltűnése" miatt aggódom - , hogy az Alin rendelek 1-1 db-ot ugyanabból a szíjból, csak más-más eladótól, mert még akkor is jobban jövök ki, ha annyira szerencsétlen vagyok, hogy csak az egyik érkezik meg. Ha pedig mégis vagyok annyira szerencsés, hogy egynél mégis több érkezik, a felesleget eladhatom, akár dupla áron is, és még ebben az esetben is jól jár az esetleges vevő is, és én is. -
rosszkutya
tag
Én is elég hosszú ideig használtam a Bip-et, hatalmas megelégedéssel, és én is pont ugyanígy voltam a kijelzővel, ahogy Te is. Majd kíváncsiságból beszereztem egy Verge-öt (használtan, elég baráti áron, egyelőre csak a Bip mellé), mert úgy gondoltam, hogy a rengeteg többlettudásának, és az alacsony árának köszönhetően el fogom tudni fogadni a transzflektív kijelző hiányát, az ormótlan méretét, és az alacsonyabb üzemidejét. Végül sajnos mégsem így lett, és igen vegyesek voltak az érzéseim vele kapcsolatban. De a lényeg, hogy a Verge használatakor tényleg zavaró volt a két kijelző közti különbség, mert az AOD annyira nem tetszett, és még jobban csökkentette az egyébként is igen szerény üzemidőt, de nélküle a kikapcsolt kijelző meg valahogy olyan érzést keltett, mint egy keretbe foglalt üres vászon, amire ha ránézel, mindig azt érzed, hogy hiányzik valami, és ezt ráadásul még a "keret" külleme és minőségérzete sem tudta feledtetni velem, sőt. Majd jött a GTS (ő is alkalmi vételként), és valahogy érdekes módon, vele kapcsolatban már nem ezt érzem. Nem használom rajta sem az AOD-t, mert nem látom értelmét, a csukló emeléses kijelző aktiválás meg valahogy mintha ezen jobban, finomabban működne, mint a Verge-ön, és egyáltalán nincs "üres vászon" érzésem, ha a kikapcsolt kijelzőjére nézek, mert erre az órára, még így is szívmelengető érzés ránézni, egyrészt a minőségi anyagoknak, másrészt pedig a számomra igen kellemes, letisztult dizájnnak köszönhetően, és persze az is sokat dob ezen az érzeten, hogy maga a kijelző sem tagolódik el az egész óra többi részétől. A megjelenítő minősége (ez is köröket ver a Verge-ben lévőre) pedig már csak hab a tortán, egyszerűen káprázatosak a színei, és a tűéles kontrasztjai. Edzés közben is elég jól teszi a dolgát a kijelző, és ilyenkor is igen precíz a csukló emeléses aktiválás, így ilyenkor is mindig rögtön látok minden fontos infót (, vélhetően, akkor is amikor egy nyári estén még indokolatlannak érzem a fejlámpát, de már kevés a természetes fény a transzflektív felületnek). Persze egyelőre még egy dolog hiányzik a képletből, ez pedig a tűző nap alatt történő használat, de remélem, hogy ebben is jól fog vizsgázni.
Ergo: én is féltem az AMOLED kijelzőtől, de eddig abszolút kellemesen csalódtam, és minőséginek érzem a cserét, minden téren. Mindössze egy dolgot hiányolok, az pedig a pulzusmérős mellkaspánttal való kiegészítés lehetősége. De persze, ez sem egy eget rengető hiányosság, tekintve, hogy eddig is elvoltam nélküle, és úgysem versenyekre készülök.De persze senkit sem szeretnék meggyőzni, mert a fenti dolgok nagy része igen szubjektív, és az egyéni preferenciák is eléggé eltérőek lehetnek, és persze az sem lehetetlen, hogy a fenti sorok nyomokban elfogultságot tartalmaznak.
Csak gondoltam, hogy megosztom az ezzel kapcsolatos személyes észrevételeimet.
-
rosszkutya
tag
válasz
bexinho23 #93 üzenetére
Ugyanaz a szíj (20mm-es) jó hozzá, mint a Bip-hez, úgyhogy arra is érdemes az Alin rákeresni. Én is a Bip-hez korábban vásárolt szíjakkal használom, nekem a tépőzáras szövet, és a mágneses fém szíj vált be a legjobban, mindkettő kényelmes (főleg a tépőzáras), és fokozatmentesen állítható. Nagyon sokfélét kipróbáltam már, de ez a kettő lett a kedvenc az évek során. De ez nyilván egyéni preferenciák, és ízlés kérdése is.
Az edzésekhez pedig rendeltem egy hasonló, egyszerű fekete szilikont, mint a gyári, hogy ne a gyárit amortizáljam. -
rosszkutya
tag
Sziasztok!
Én is beléptem tegnap a klubba, miután nem igazán sikerült tartós barátságot kötnöm a Verge-el. Nem rossz óra ő sem, csak a mérete és az alacsony üzemideje meghaladta az ingerküszöbömet. A GTS-t illetően viszont már most, fél nap után is jobbak a benyomásaim, igen kellemes kis kütyü, méltó utódja a korábbi kedvencemnek, a Bip-nek.Viszont egy aprócska kérdést máris a nyakatokba zúdítanék: jól látom, hogy az AOD ki/bekapcsolása nem időzíthető, úgy mint a Verge esetében?
Szeretem ezt a funkciót, de elalvásnál, bizonyos testhelyzetekben nekem zavarónak tűnik a fénye.
-
-
rosszkutya
tag
válasz
tibcsi0407 #54 üzenetére
Abszolút jogos, és kevésnek sem mondható, csak a Bip kissé elkényeztetett ezen a téren.
De megeshet, hogy így is a GTS lesz hosszútávon a befutó, csak még vacillálok az áron. -
rosszkutya
tag
válasz
bazsimano #47 üzenetére
Nálam a Bip-nek az üzemideje volt az egyik legfőbb erénye, kb. a legaktívabb használat mellett is elvolt két hetet egy töltéssel, normál használattal meg minimum 20 napot. Lehet, hogy vissza is váltok rá, mert a Verge 2-3 napos üzemidejét, és bumszli méretét nem igazán tudom megszokni, a GTS-re meg egyelőre nem szívesen költenék ennyit. A GTS valós üzemidejéről sajnos nem tudok nyilatkozni.
-
rosszkutya
tag
válasz
bazsimano #41 üzenetére
További különbségek még: a GTS-ben nagyobb méretű, és felbontású AMOLED kijelzője van, míg a Bip-nek transzfelktív a megjelenítője (mindkettőnek megvan a maga előnye), a Bip-nek műanyag tokozása van, míg a GTS-nek fém, illetve a GTS 5atm nyomásig (kb. 50 m mélységig) vízálló, a BIP-nek meg mondhatni, víziszonya van, és a sznzorokból is valamivel több jutott a drágább modellbe.
De igen, amiket írtál, arra bőven elég a Bip is, ami a helyén kezelve egy nagyon szerethető kis társ tud lenni a mindennapokban.
-
rosszkutya
tag
Sziasztok!
Én is nagyon szemezek a GTS-sel, amit egy Bip és egy Verge (ezt csak egy hete tesztelem) utódjának szánnék, de nagyon megoszlanak a vélemények a GPS pontosságával kapcsolatban, így nagyon érdekelne az ezzel kapcsolatos tapasztalatok, ugyanis elsősorban futáshoz szeretném használni, ezért ez egy igen fontos szempont számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest