Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a OnePlus 13T
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silentfrog
veterán
válasz
G. Gattuso #648 üzenetére
Itt az órával minden rendben. Lestem is hogy de sokat aludtam.
-
G. Gattuso
lelkes újonc
Nekem nem.
-
G. Gattuso
lelkes újonc
Nektek az óra frissítette az átállítást?
-
rush0205
tag
Én droidon, mi 8
-
rush0205
tag
Nekem is frissült ma, és semmi problémát nem tapasztaltam!
-
Silentfrog
veterán
válasz
G. Gattuso #642 üzenetére
A beàllítàsok nem vàltoztak egyértelmű hogy a frissítés cseszett el valamit,sajnos én sem tudom a megoldást.
-
G. Gattuso
lelkes újonc
válasz
Silentfrog #641 üzenetére
Van tipped mi lehet a probléma? Ez nagyon nem jó így...
-
Silentfrog
veterán
válasz
G. Gattuso #640 üzenetére
Szintén zenész, ma frissített azóta nem jön àt semmi értesítés. 😔 Màs nektek psi milyen szàmot mutat? Szerintem elég aktív vagyok heti 3-4 alkalommal 12 km séta is megvan azokon a napokon is csak 1 pontot kapok. 10 perc futàsra meg 30 pontot dob??
-
G. Gattuso
lelkes újonc
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Tegnap frissítette magát az óra és azóta nem jön semmi értesítés rá. Hívás értesítés sem. Mi lehet a gond. Természetesen a gyári appban be van állítva minden, hogy jelezze ki. A telefon Huawei P Smart. Köszönöm a segítséget.
-
EnRg
tag
válasz
tibcsi0407 #637 üzenetére
Xiaomi Mi Max 3
-
EnRg
tag
válasz
tibcsi0407 #635 üzenetére
értem
de ,miért most?
3 hétig ok volt,most kezdett meghülyülni -
EnRg
tag
válasz
tibcsi0407 #632 üzenetére
Konkrétan mire gondolsz?
Párosítás megvolt,engedélyezések (hívás,sms...stb) ok, GPS a telón bekapcsolva , mégis van amikor 2 perc kell az Amazfit appnak ,hogy újra csatlakozzon a telóhoz.... -
szpali
addikt
Valakinek megvan a https://www.apkmirror.com/apk/huami/amazfit-watch/amazfit-watch-4-1-0-play-release/amazfit-4-1-0-play-android-apk-download/
4.1 apk telepíthető formában, mert ez a csomagolt verzió nekem sehogy sem akar települni...
-
EnRg
tag
Hi!
Az utóbbi pár napban,folyamatosan lecsatlakozik a telóról ill. az Amazfit appról, ha pedig újra rácsatlakozik, a GPS-t is frissíteni akarja,viszont az mindig sikertelen....Csináltam már FR-t,újrapárosítottam mindent,ill. az Amazfit-et is újratelepítettem,de a hiba megmaradt sajnos....
-
Silentfrog
veterán
válasz
bexinho23 #629 üzenetére
Én úgy veszem észre napjába 1-2 alkalommal frissít megától akkor is hibás értékeket mutat.
20 fok van az időkép szerint és 6 ffokot mutat a frissítés szerint. Telefonon is van pár ilyen app, de a jobbaknál megválaszthatod az adatbázist melyiket használja. Itt nem találtam ilyet -
bexinho23
őstag
válasz
Silentfrog #628 üzenetére
Ugyanez van nálam is. Szerintem egy bug. Most is 6 fokot mutat. Ha telefonon kilövöm az Amazfit-et, majd újraindítom, akkor lefrissíti az időjárási adatot is az órán, majd kis idő múlva ismét beáll erre a 6 fokra. Rémisztő, hogy nem képesek megoldani. Annak idején a BIP-nél a frissítéssel volt állandóan problémám.
-
Silentfrog
veterán
Szerintetek van lehetőség arra hogy az időjárás adatokat másik forrásbóltöltse be? Éjaszaka van , 16 fok és 3 uv-t és 6 C fokot ír az óra. Frissül változik de hülyeség amit kiír.
-
rush0205
tag
Sziasztok! Beléptem a klubba bip után, egyenlőre az Amazfit alkalmazással használom csak, minden jól működik, egyedül a viber üziket nem kapom meg sajnos, pedig az is be van állítva a programban, van valakinek valami ötlete?
-
szpali
addikt
Nahát! Új lett az Amazfit app
-
Bella80_
tag
Sziasztok!
Október vége óta van meg az órám, elsősorban sportoláshoz vettem, úszáshoz szerettem volna használni, azt írják, hogy automatikusan felismeri az úszásnemet, én mellúszásban úszom ezt kétszer ismerte fel, a többi alkalommal pillangó úszásban méri, mindegy milyen úszásnemben úszok akkor is pillangó úszás. Valószínű az órát visszaküldöm, de szerintem ezt nem lehet javítani, szerintetek mi lehet a rossz vki tapasztalt hasonlót?
-
EnRg
tag
Hi!
Pár napja használom én is ezt az órát,annyi kérdésem lenne,hogy az első gyári óralapon hiába választom ki "all day heart rate" widgetet szerkesztésnél,nem mutat semmit,csak fekete sáv van....A többi ,időjárás,stb,látszik...Notify appal használom -
batabe
senior tag
válasz
mgTerminator #612 üzenetére
először nem értettem a Nap-ot, de megnéztem, létező angol szó, sziesztát, szundit jelent, de általában a snooze-t szokták erre haszálni, furcsa volt..
-
erikke17
őstag
Sziasztok
Gondolkodom ilyen óra be szerzésén, jelenleg egy MiBand 3-at használok előtte egy MiBand 2-őt használtam.
Az lenne kérdésem, hogy amazfit appban megjelennek a mifitben el ért eredményeim ha be jelentkezem ugyan azzal a profillal?
Előre is köszönöm. -
batabe
senior tag
Jött valami frissítés az órához
-
batabe
senior tag
-
Zimmi91
addikt
Srácok, használ valaki olyan szíjat amin nincs csat?! Ha szorosabbra húzom a csuklómon, nyomot hagy és kicsit zavaró, főleg alvás közben, gondolkozom vmi szövet szíjon amin nincs csat. Nem tudom ezek mennyire stabilak?! Tart rendesen a csuklón?! Vagy vmi gumis belebújós?! Ha bármiféle ötlet van azt megköszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjelent a OnePlus 13T
- 3D nyomtatás
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- További aktív témák...
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest