- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
őstag
Egy kis üstökös, melóból, kicsit kapkodva. Nem az első éjszakai próbálkozásom, elkattintottam már pár száz, talán egy-két ezer képet is este, de mindig rájövök, hogy "fény nélkül" fotózni komoly kihívás.
[link]300 milli, na ha valami, ez még egy komoly nehezítő tényező, pláne EQ-mechanika nélkül, csak úgy állványról, szabadon:
[link]
Erre még lehet rápróbálok még több képet készítve (ez 6 fotó, de szerintem kellene vagy 20-25, hogy az igazi részletek előjöjjenek), illetve az érzékenységet is feljebb lehet akkor tornászni.[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
galervin93
őstag
A füves-sziklás előtérnél a felhők sokkal "elborultabbak", ha már az a hangulat cél (szvsz. az a nyerő), akkor az előtérből én max egy negyed vagy ötöd "csíknyit" hagynék alul, és sokkal többet a felhőkből. FF-ben jól meghúzva a kontrasztot szerintem ütős lenne.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
galervin93
őstag
Üdv!
Egy kis színes ősz...
Régen sokkal többet fotóztam, ma már csak néha kerül elő a gép, be is vannak rozsdásodva rendesen a "reflexeim", rendesen keresni kell a gombokat, funkciókat...[ Szerkesztve ]
-
galervin93
őstag
válasz Ironizer #63634 üzenetére
Na ezek nagyon kellemesek a szemnek, grat!
Az első kettő "vonalán" elindulva, ha esetleg lesz még rá lehetőséged, érdemes volna egy olyan kompozíciót kipróbálni, hogy a talajszintről fotózol valami nagylátóval, kevés előteret és "sok fát" hagyva!Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest