-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Audison
senior tag
-
Audison
senior tag
Köszönöm tényleg, örülök, hogy még nem unjátok a mókusaimat.
-
Audison
senior tag
Köszönöm a dicsérő szavakat mindenkinek!
(#52256) topikk : Itt kint Angliában nagyon szelídek, mondhatni a kezedből esznek.
(#52257) aldebaran: Ezt én sem tudom, gyenge próbálkozás volt...
(#52258) Muerte68: Igen, azért sokat könnyít a helyzeten.
-
Audison
senior tag
Köszönöm!
-
Audison
senior tag
Köszönöm, hogy írtatok a lepkés képemhez, örülök, hogy tetszik! Ma egy gyíkot hozok Nektek, méghozzá ha jól tudom egy tobzosfarkú gyíkot és Afrika trópusi és déli területein, valamint Madagaszkár szigetén honos. Ha netán valaki máshogy ismeri az elnevezését, az ne fogja vissza magát, nekem ezt sikerült kigugliznom.
-
Audison
senior tag
válasz psycroptic #51345 üzenetére
Szerintem nem rossz, fürdőző nélkül jobb volna és alul nekem sok, felül meg kevés.
-
Audison
senior tag
válasz psycroptic #51136 üzenetére
Szia! Én a tobozt el vettem volna, oda vonzza a tekintetet, valamint a háttér fényei is zavaróak. Keresgess fotós oldalakon hasonló képeket, azokból sokat tudsz tanulni, szvsz ez sajnos nem sikerült túl jól.
[ Szerkesztve ]
-
Audison
senior tag
Hű! Itt már mindenki családapa?! Szép kölkök
[ Szerkesztve ]
-
Audison
senior tag
Már rég hoztam mókust, igaz még nincs tavasz (sajnos), de ebben a sok szürkületben talán kellemesen hat.
-
Audison
senior tag
Sziasztok, találtam egy képet a tavalyi kidolgozatlan RAW mappámban, és kedvem támadt kidolgozni, így hoztam egy tavasz várós képet. Volt már itt egy hasonlóm.
-
Audison
senior tag
Mókusok és madarak helyett, hoztam most egy kedves párt. Szerintetek? [link]
-
Audison
senior tag
Sziasztok, rég jártam erre. Felfedeztem egy új parkot, és azzal a reménnyel indultam el itthonról, hogy mókuson kívül valami más állat is lesz. "Sajnos" ezzel az alkalommal is csak egy mókust sikerült "lőni"... a gyűjteménybe jó lesz, kérdés, hogy kaphat-e helyet? Szerintetek? [link]
-
Audison
senior tag
Köszönöm!
(#45203) Tomdriver: azért, mert a szajkó sem állt pont a 2 fűcsomó közé Egyébként azért nem raktam középre, mert nem rám nézett, hanem oldalra, így a feje állása miatt választottam ezt a vágást.
-
Audison
senior tag
Sziasztok, hoztam egy szajkót, tudtátok, hogy egyben képes lenyelni akár egy héjas földimogyorót is? Én igencsak meglepődtem, mert általában minden madár feltöri valamilyen módon, de a szajkó... Egyébként milyen lett? [link]
-
Audison
senior tag
Sziasztok, hoztam a mai napról egy mókit, vállalható? [link]
-
Audison
senior tag
Sziasztok, hoztam a papagájos sorozatból egy másik kiválasztottat, milyen lett? [link]
-
Audison
senior tag
Köszi srácok!
-
Audison
senior tag
Ma egy különleges pillanatnak lehettem részese, ugyanis nem találkoztam még szabadon élő papagájjal. Nagyon szerencsésnek érzem magam, mert ráadásul csapatban érkeztek a virággal borított fára és percekig csodálhattam őket, ahogy az ágakon megpihentek. Pár perc alatt meg is telt az egyik memóriakártyám, mire kicseréltem már tovább is repültek, de szerencsére sikerült megörökíteni a pillanatot. Ezt a képet választottam a legjobbnak, de szeretném kikérni a Ti véleményeteket is, hátha valamit máshogy csináltatok volna. Az utómunkán rengeteget rágódtam, és végül ez maradt. [link]
-
Audison
senior tag
A sok szárnyas után, hoztam most egy virágosat, milyen lett? [link]
-
Audison
senior tag
-
Audison
senior tag
Sziasztok, hoztam egy mókust. Elfogadható? [link]
-
Audison
senior tag
Sziasztok, hoztam egy tavaszi mókusos képet, mesés idő volt ma. [link]
-
Audison
senior tag
válasz SimonYana #44456 üzenetére
Ahogy van egy kis szabad időm, megyek és kutatom ezeket a helyeket, de elég nagyok itt a távolságok, ha csak valamelyik parkot is veszem célul az minimum 2óra hossza. Na de valamit valamiért.
(#44458) zgospel : Köszönöm, de ahhoz még gyúrni kell kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
Audison
senior tag
Köszönöm mindenkinek!
(#44454) Fandango: Köszönöm az észrevételt, próbáltam vágni az alsó részből, de csak ennél maradtam.
-
Audison
senior tag
A sok madárka után most egy mókust hoztam nektek, úgy rémlik ezt még nem mutattam. [link]
-
Audison
senior tag
Hoztam (már megint) egy cinegét, talán jobban sikerült, mint az előző, de majd Ti megmondjátok. [link]
-
Audison
senior tag
válasz fattyu #44267 üzenetére
(#44267) fattyu:
Köszönöm a véleményt, valóban tud ez az üveg többet is (70-200 F4 IS), de "sajnos" minden madaras képem túl közelről készült. Úgy képzeljétek el, hogy kint állok egy parkban, eleséggel a tenyeremben és a madarak ott repkednek tőlem fél méterre. Ezek a képek úgy készülnek, hogy etetek és fotózok egy időben, így mondanom sem kell, hogy egy ilyen objektívnek kevés az 1,5m max. 2m-es tárgytávolság. A madarak pedig villámgyorsak ahhoz, hogy ilyen közelről elfogadható képek szülessenek. Úgy kell őket odaterelnem ahhoz a bizonyos faághoz, hogy a fények, kompozíció és a megfelelő háttér megfelelőek legyenek. Sok meló volt ebben a képben, törekszem mindig a tökéletesre, én is látom, hogy lehetne élesebb, de úgy gondolom, (és azért is osztottam meg veletek), szerintem még az elfogadhatóság határán belül van.
(#44269) marcitp:
Igen az a plusz nekem is hiányzik, lehetett volna a csőre között pl. egy jó húsos féreg, de sajnos most csak ennyi adatott. Köszönöm Neked is a véleményed!
-
Audison
senior tag
Sziasztok, hoztam egy cinegét, milyen lett? [link]
-
Audison
senior tag
Sziasztok, hoztam egy újabb madárkát, egy vörösbegy-et, szerintetek milyen? [link]
-
Audison
senior tag
Sziasztok, hoztam egy cinegét, mi a véleményetek? [link]
-
Audison
senior tag
Sziasztok, hoztam egy szürke gém-et, milyen? [link]
-
Audison
senior tag
...hogy ne csak mókusokat lássatok tőlem, most hoztam egy Tengelicet.
-
Audison
senior tag
Jutalomfalat [link]
-
Audison
senior tag
Az utóbbi mókusos képem nem sikerült túl jól, nem is nagyon tudtam korrigálni, így hoztam egy frissebbet, remélem jobb lett. Szóljatok, ha unjátok...
[ Szerkesztve ]
-
Audison
senior tag
Köszönöm szépen mindenkinek!
-
Audison
senior tag
Már rég jártam a csoportban, hoztam egy őszi képet. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Audison
senior tag
válasz marcitp #38463 üzenetére
Köszi. Semmit nem használtam, ilyenek voltak a fények. Így is szétáztattam magam, meg az obit is, a gépre meg húztam egy esőkabátot. Nem sokat tudtam kísérletezni, mert így is bokáig érő sárban dagonyáztam, pedig jó lett volna lehasalni, hogy láthassak is valamit a kijelzőn.
[ Szerkesztve ]
-
Audison
senior tag
Esős tavasz [link]
-
Audison
senior tag
válasz randras_83 #38433 üzenetére
Találtam egy másik verziót, így már nekem is jobban tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
Audison
senior tag
válasz randras_83 #38433 üzenetére
Igen, azt én is bánom... próbáltam utólag korrigálni, de nem sikerült.
-
Audison
senior tag
válasz shouryuken #38389 üzenetére
Jól gondolod, ez is onnan van, 300ft volt darabja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Yettel topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen széket vegyek?
- ASUS notebook topic