- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple iPhone 11 - népalma
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- AGM H Max - faék strapakivitelben
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz StefanBraun #36884 üzenetére
fasza kép
nem szűk, nem tág, nem sok lent meg jobboldalt, nem dől borul minden, nem turistakép..
:d
de tényleg jó -
Tibiajax
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
válasz copass #36746 üzenetére
azt rúgsz fel, amit akarsz.. milyen szabályok közé akarod folyamatosan zárni a fényképezést, a pillanatok megörökítésének élményét?.. a nagy aranymetszés, vízszintezőt előveszed az utcán, csak hogy megfelelj a betanult, valami hülye által kitalált szabályaidnak? komolyan, fotosopban addig állítgatod utólag, amíg csont 180fokos nem lesz, addig csak turistafotó? te lehetsz ilyen, én nem tudok.. nem voltam, nem is leszek.
fehéregyensúlyt eldöntöd, jó-e vagy sem? ott voltál? vagy így zsigerből megy neked ez simán?számomra nincsenek szabályok a fotózásban. legyen egy használható géped, láss meg pillanatokat és tudj elég gyors lenni.
streetfotóról beszélek nyilván, nem műtermiről -
Tibiajax
nagyúr
válasz Fotonhámozó #36582 üzenetére
telis tele van hibákkal valóban, vállalhatatlan kép.... nem üti meg sajnos a topic szintjét
-
Tibiajax
nagyúr
válasz igor-hu #36491 üzenetére
a fotózásnak arról kell szólnia, h azt és úgy örökítsd meg, ahogy akkor ott voltál és megfagyaszthattad a pillanatot.. hogy azt adja vissza évek múlva is, ahogy az ott volt. nekem ezt (is) jelenti a fényképezés, tudom, a nagy átlag ezzel egészen másképp van, én ezt így látom
az, hogy egy fotót órákig variáljunk, meg h még mások mondják meg 'összedobva', hogy ezt a színt húzd el erre, azt erősítsd meg jobban, a másikat meg halványítsd meg, abnormális és totál hülyeség
- szerintem -
Tibiajax
nagyúr
válasz Ricardo128 #35778 üzenetére
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Ricardo128 #35778 üzenetére
annyit még hozzáteszek, h csak simán, kézből lőttem a várról a képet, nincs állványom, csak császkálok -
Tibiajax
nagyúr
válasz Ricardo128 #35775 üzenetére
reggelire házi kolbászt eszem, vajkrémmel. olyat sem eszik mindenki. ha ilyen szépen tálalom és lefotózom, kb így, az akkor már egy különleges kép?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Real_Necro #35731 üzenetére
nem szoktam feltétlen törekedni mindig a mértani vízszintre.. talán így hangsúlyosabb lehet a kis ház, jobboldalt
talán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nikon D7200 Nikon AF-S 50mm 1.8 G Nikon SB700 Nikon 17-55mm f2.8 Objektív Dobozosak 50 17-55 sb-700
- Canon EOS M50 Mark II sok kiegészítővel! Hozzá vagy külön megvásárolható Canon EFM 22mm STM obi!
- Gopro Hero 12 Bundle + 2x256gb sd, garanciális
- Zhiyun SMOOTH Q3 Mobil Gimbal -Okostelefon Stabilizátor
- Fujifilm X100VI fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest