Hirdetés
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
PixelPaja
junior tag
válasz
aldebaran #65524 üzenetére
Ó... Bocsánat, tényleg nem olvastam, csak a topik címéből indultam ki, hogy "Kezdő fotósok digitális fényképei" ...
Nos akkor elnézést, hogy megzavartam köreiteket. Már itt sem vagyok. Igen, még valami, lehet hogy 15 éves a masinám, lehet hogy a szemetekben sz@r gép, de nekem ez az első amit anyagilag megengedhettem magamnak nyugdíjasként. Nem vagyok profi fotós és nem is akarok az lenni, csak szerettem volna tanulni tőletek, hogy valamire való képeket tudjak csinálni, szerkeszteni. Ha véletlenül bele sodródnátok az én szakterületembe, valószínűleg nem ilyen fogadtatásba részesülnétek. Szerencsére volt köztetek egy személy aki tényleg segítő szándékkal állt hozzá a kérdéseimhez és önzetlen volt. Igaz privátba tette, de lehet hogy pont miattatok nem vállalta nyilvános felkarolást. Kívánom hogy segíthessek majd alkalomadtán nektek, ha ti lesztek bajban olyan területen ahol én mozgok otthonosan, még akkor is ha ilyen elutasítóak voltatok velem. További szép napot nektek, és még egyszer bocsánat, hogy meg mertem zavarni köreiteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- EAFC 25
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest