Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
Szerintem első körben ki kellene találnia önmagát. Nagyon nehéz így okosat mondani. Van pár terület ami kizárva. Ez jó kezdés. De mire van nyitottság? Nekem ez nem volt egyértelmű. És a mostani szak is kicsit olyan "nem volt jobb jó lesz ez.." történtnek tűnik. Én éppen ezért dobnám be hogy ha megvan a terület amit szeret és tud olyan részt amit önállóan tud vinni akkor indíthatna egy vállalkozát. Apa besegít az elején a költségekbe.
-
TV diplomával megnyílik az út a hospitality irányba. Ilyen vézettséggel nyilván nem szobalány lesz, bár abba is bele kell kóstolni. A szállodaipar pont olyan, ahol végig kell járni a ranglétrát. Jellemzően recire ülnek be a végzettek, aztán ha agilis, akkor tovább tud lépni.
-
KubanitoS
veterán
Én azt tudnám tanácsolni, hogy lásson minél többet a világból. Az USA-beli út nagyon jónak tűnik, de írták ezt a tengeri hajózást is, én ezt is erőltetném, függetlenül a tengertől. Azért egy hatalmas hajó csak nem imbolyog annyira, hogy ne lehetne megszokni. Látna a világból valamit és megtanulná mi a kemény munka és a felelősség. Ebből azért sokat profitálhatna.
A suliban amúgy meg ott vannak a társai, a tanárok is feltehetően mesélik mit lehet kezdeni a diplomával, lehet cégek is mennek bemutatozni az iskolában stb... Azért csak van info arról is, hogy a társai közül ki hova akar menni a későbbiekben, egyáltalán milyen lehetőségek lesznek neki nyitottak. Ezt neki tudnia kellene azért és akkor valamilyen szinten lennie kellene valami iránynak.
Ami még eszembe juttott az írásod alapján, hogy az nem lehet, hogy azért nem tetszik neki semmi, mert te erőlteted, ő meg csak élni akarja a gondtalan egyetemista életet és nem hiányzik neki a folyamatos papolás a jól fizető állásokról, meg a "gondolj a jövődre" beszélgetésekre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest