Hirdetés
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Te kezdted fikázni az AliExpress-t már azt elején, most nem idézném, mert nem szoktam úgy fogalmazni. Arra írtam az első mondatomat hogy rossz a támadási irány. nem arra hogy hiányos a tudásod.
Én próbáltam arra irányítani a figyelmedet, hogy van lehetőséged a pénzed visszakapni, felesleges körök futkosása nélkül, de ahogy gondolod.
Az AliExpres dispute megszakítható a 15 napon belül és újra is indítható és lehet változtatni az okokat. A PayPal dispute-nál is változtatható az ok, de a lezárt dispute nem nyitható újra.Abban igazad van hogy nem az látszik hogy az eladó saját PayPal fiókjára ment a pénz, de annak valahogy hozzá kell kerülnie és tudnia kell hogy ki lett fizetve, tehát kap valami értesítést, ahogy eddig is mindig kapott. Van ráhatása, mert akkor nem működne az hogy tudja változtatni az árat.
Én azt látom hogy a pénz egy PayPal fiókra megy amelynek a tulajdonosa az Alipay Singapore E-Commerce Private Limited, az hogy továbbiakban mi a pénz sorsa az valószínűsíthető mint amikor nekem jön be vételár, ha akarom továbbítom a bankszámlámra vagy nem.
Örülök hogy megoldódott, #45944 de úgy tünt hogy segítséget, tanácsot kértél, így elnézést a félreértésért.
Köszönettel vettük a tapasztalat megosztásod.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Jövedelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Jó okkal kerülte a felskálázást és a sugárkövetést a Nintendo
- Apple MacBook
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby rádiós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Dell E5530 laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD)
- HP EliteBook 745 G6 Ryzen 5 Pro 3500u / FHD IPS / 8Gb DDR4 /256 SSD / Win11 /
- ÚJ MSI Core I5 13400 Gamer MAX PC 10X4.0GHz 32Gb DDR4 512GB NVME SSD GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 2ÉV GAR
- HP Z440 Workstation Munka+játék PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB SSD QUADRO M2000 4GB DDR5 WIN11 1ÉV GAR!
- GIGABYTE GeForce 3080 VISION OC 10G
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest