Hirdetés
- Google Pixel topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Telekom mobilszolgáltatások
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android szakmai topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuli111
csendes tag
Szóval. Vettük haveromnak Alienware 17 R1 ranger-t. Meg van csinálva benne a 120hz-es siaplay mod és van benne egy GTX 1060. Amikor megkaptuk, semmi baj nem volt vele, müködött ahogy kell. Viszont át kellett állítanom a BIOS-t UEFI-böl LEGACY-ba és azóta indításnál jön a 8 sípolás...
Sebaj-gondoltam-visszaállítom a BIOS-t a jól ismert módszerrel és jó is lesz. Nem lett jó. Ezután néztem meg hogy mi is az a 8 sípolás.. Display error-t írnak a Dell hivatalos oldalán is. Nem igazán értettem hogy hogy lehet köze az nvidia kártyának az alaplapi bios beállításhoz, de úgy gondoltam hogy a hiba valahol ott lehet, így hát kivettem az nvidia kártyát. Abból indultam ki ugyanis hogy ha csak az integrált marad akkor arról lesz kénytelen elindulni a lap. Nem indult. Sípolás már nem volt de ugyan úgy nem adott képet se a saját kijelzőjén sem a HDMI-n sem a display porton.
Azóta már teljesen kizártam azt hogy a BIOS beállítás okozta a hibát mert a BIOS chippet levettem és beleírtam a legfrissebb gyári verziót. Raktam bele egy másik VGA-t is de ugyan az a hibajelenség.
Van-e valakinek erre valami ötlete?
Létezik hogy csak a kijelző halt meg? Olvastam ugyanis olyat hogy ezeknek a masináknak mindenképp kell hogy legyen valami beledugva az alaplapba. Tehát az hogy lehúzom az EDp display csatit a lapról és külső monitorral használom, az nem játszik.
Kicsit bőlére eresztettem...
A válaszokért előre is nagyon nagyon hálás vagyok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan MacBook Air 13" M4 16GB/256GB
- Új Asus Zenbook UX3407RA
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Lenovo ThinkPad 40AF dokkoló - hibátlan, komplett szett
- Eladó Dell Precision XPS 9510 FHD+ IPS i7-11800H RTX 3050Ti 16GB 1TB 1 hét gar
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- Hisense 43A6BG 108 cm / 43" 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest