- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pöttön
őstag
Végül lefújtam már. Olvastam 1-2 külföldi forumon hogy néhány dell gép alapból le is van védve, a vbios módosítás terén.
Tehát ha megprobálnék rárakni egy módosított vbios-t lehet elszállna amit helyre se tudnék hozni, mivel igp sincs a gépben.Szóval azokat a játékokat amik nem futnak rajta stabil frame-el azokat inkább nem is erőltetem rajta. Hanem inkább a 2 éve pihenőre rakott asztalimba veszek egy vga-t. Mert az mxm 3 upgrade-et se vállalom be, mert egy 1060 alsó hangon 150k ba fájna, mire ide érne Kínából, az eu-s forgalmazókról nem is beszélve itt 200k + on indul.. Az asztaliba meg már 70k-ért 1080-at veszek.
Ettől független nem bántam meg egyáltalán a vételét, egy rakás játékom van amit simán futtat ez a gép, és kompaktabb mint az asztalim.
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Villanyszerelés
- Tőzsde és gazdaság
- Jövedelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Házimozi haladó szinten
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Kolink Stronghold Seasonic 550W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest