Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• TraderSystem

csendes tag

Beszéltem Dell Supporttal és azt mondták, hogy AlienWare laptopot csak USA-ba szállítanak! :( Tehát akárhogy akarom nem fognak kiszállítani se Magyarországra, se Európába AlienWare laptopot! :( Azt mondták, hogy beszéljek a Dell Hungary-vel, hátha tudnak ők behozni! :( De az meg gondolom még egy szép összegű felárat is tartalmazni fog, hogyha ők hozzák be! :| :O

• TraderSystem

csendes tag

Hali mindenki!

A közeljövőben egy Alienware M17x lapotpot szeretnék vásárolni és az lenne a kérdésem, hogy szerintetek ezt behozzák-e Magyarországra... Mert elég sok hírt hallottam, hogy elég nehézkes ezt megoldani, bár a szállítás úgy látom egész jó áron van, csak nem tudom, hogy ez hova érvényes?! Az egész ország területére talán? 1 héten belül kiszállítják 13$-ért, azért ez valahogy túl szép, hogy igaz legyen, de ha valóban igaz akor ;] :DD :R ! A garanciáért, hogyha valami történne akkor pedig vissza kellesz küldenem a "Dell"-nek, vagy hogyan lehetne ezt megoldani (bár gondolom hogy ilyen kategóriájú laptop nem hibásodik meg csak úgy)?

Előre is köszi a válaszokat,

TraderSystem

Aktív témák