- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- A nap színe: a vörös
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
Aktív témák
-
Воланд
titán
-
sziasztok nekem is van egy
ha valakit esetleg érdekelne! -
Bloodrayne2
tag
válasz
TraderSystem
üzenetére
hali!
már lehet kapni újjonan is itt a PH-n
nagyon csúcs gépek 
-
TraderSystem
csendes tag
Beszéltem Dell Supporttal és azt mondták, hogy AlienWare laptopot csak USA-ba szállítanak!
Tehát akárhogy akarom nem fognak kiszállítani se Magyarországra, se Európába AlienWare laptopot!
Azt mondták, hogy beszéljek a Dell Hungary-vel, hátha tudnak ők behozni!
De az meg gondolom még egy szép összegű felárat is tartalmazni fog, hogyha ők hozzák be! :| 
-
TraderSystem
csendes tag
Hali mindenki!
A közeljövőben egy Alienware M17x lapotpot szeretnék vásárolni és az lenne a kérdésem, hogy szerintetek ezt behozzák-e Magyarországra... Mert elég sok hírt hallottam, hogy elég nehézkes ezt megoldani, bár a szállítás úgy látom egész jó áron van, csak nem tudom, hogy ez hova érvényes?! Az egész ország területére talán? 1 héten belül kiszállítják 13$-ért, azért ez valahogy túl szép, hogy igaz legyen, de ha valóban igaz akor
! A garanciáért, hogyha valami történne akkor pedig vissza kellesz küldenem a "Dell"-nek, vagy hogyan lehetne ezt megoldani (bár gondolom hogy ilyen kategóriájú laptop nem hibásodik meg csak úgy)?Előre is köszi a válaszokat,
TraderSystem
Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 6 ciklus - 100% akku(MC7X4MG/A) Éjfekete -HUN
- Dobozos Acer Nitro V 15 Gamer laptop 15,6" -40% i7-13620H 16/1TB FHD 165Hz RTX 4060 8GB
- EKSÖN! Microsoft Surface Prémium Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- SteelSeries vezeték nélküli fejhallgató Arctis 9
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ha valakit esetleg érdekelne!
nagyon csúcs gépek 
Tehát akárhogy akarom nem fognak kiszállítani se Magyarországra, se Európába AlienWare laptopot!