- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Netfone
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
marilllyo
üzenetére
Nightmare-n ne is várj aranybányát, de hardon szarrá pakoltam magamat a begubózott emberekből. A bejutás nekem is hasonlóan lestrapáló volt azzal a különbséggel, hogy félórányi elemzés után végül legyorsultam az összes droidot, vagy egyet ami útban volt lelőttem. Visszafele az összeset: tűz bejelölés aztán pörgetővel fejre, de a második osztagra vagy sotyát nyomtam már, vagy hagytam hogy üldözőbe vegyenek libasorban és akkor semmit nem kell lőni.
Legközelebbi tolásnál megleshetném de annyira nincs értelme vele foglalkozni, mert elméletileg lehetséges hogy ha hagynám üldözőbe magamat és mindent felhekkelni átkapcsolni lassan körmenetben csinálni végig és a végén vagy 10 droid követne libasorban mert szerencsére lassúak nagyon. De mivel hardon kb. 2perc volt oda és vissza az út és cucc is maradt gazdagon így ezért nem látni értelmét, max majd rémálomban valamikor...

Új hozzászólás Aktív témák

- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest