- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
marilllyo
üzenetére
Nightmare-n ne is várj aranybányát, de hardon szarrá pakoltam magamat a begubózott emberekből. A bejutás nekem is hasonlóan lestrapáló volt azzal a különbséggel, hogy félórányi elemzés után végül legyorsultam az összes droidot, vagy egyet ami útban volt lelőttem. Visszafele az összeset: tűz bejelölés aztán pörgetővel fejre, de a második osztagra vagy sotyát nyomtam már, vagy hagytam hogy üldözőbe vegyenek libasorban és akkor semmit nem kell lőni.
Legközelebbi tolásnál megleshetném de annyira nincs értelme vele foglalkozni, mert elméletileg lehetséges hogy ha hagynám üldözőbe magamat és mindent felhekkelni átkapcsolni lassan körmenetben csinálni végig és a végén vagy 10 droid követne libasorban mert szerencsére lassúak nagyon. De mivel hardon kb. 2perc volt oda és vissza az út és cucc is maradt gazdagon így ezért nem látni értelmét, max majd rémálomban valamikor...

Új hozzászólás Aktív témák

- Microsoft Surface Laptop 3, 15 col Touch, i5-1035G7, 16GB DDR4, 256GB SSD, AAM SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA
- ASUS TUF Gaming i9-10900Kf 32GB RAM RTX 3060 Ti Vízhűtés
- Lenovo Legion Pro 5 Részletre elviheted Bankmentes lehetőség
- ASUS TUF Gaming monitor 24 / 144Hz / 1ms
- Oneplus 9 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- DELL Latitude 7300 - 13"Full HD IPS - i5 8365U - 8GB - 256GB SSD - Win11 PRO
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest