- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Nem mindegy egyébként, hogy honnan fújod rá. Ha nem lát...észre sem vesz és ráfújsz egy pettyet akkor megijed és elmegy. Legalábbis nekem volt ilyen. Kivágtam az űrbe. Eddig egy korty naftát sem használtam (650 egység van) és még mindig nem használtam medkit-et.
Most viszont szívok. Annál a résznél vagyok amikor az androidok megőrülnek és elkezdik irtani az embereket. El kell jutni a Marshall irodájába. Próbálnám úgy megoldani, hogy ne kelljen semmit sem felhasználnom de nem könnyű. Arra mondjuk rájöttem, hogy ha beszorít az android revolverrel egyet bele kell lőni. Hátrahőköl annyira, hogy el tudsz futni közvetlenül mellette. Csak úgy rohantam mint állat...és 3-man voltak a nyomomban.
Nehéz..na.
Új hozzászólás Aktív témák

- Mesterséges intelligencia topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Temu
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen autót vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Most viszont szívok. Annál a résznél vagyok amikor az androidok megőrülnek és elkezdik irtani az embereket. El kell jutni a Marshall irodájába. Próbálnám úgy megoldani, hogy ne kelljen semmit sem felhasználnom de nem könnyű. Arra mondjuk rájöttem, hogy ha beszorít az android revolverrel egyet bele kell lőni. Hátrahőköl annyira, hogy el tudsz futni közvetlenül mellette. Csak úgy rohantam mint állat...és 3-man voltak a nyomomban.