Új hozzászólás Aktív témák
-
aleana
csendes tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Na, akkor legközelebb a táblát is kihagyom.

Én az előző alkalommal arra mentem és nem tűnt el utána a dög. xD Nagyon ragaszkodik hozzám a kis aranyos. Most is arra futottam neki. De aztán le is állítottam most kicsit.
Egyébként a nagy újrakezdés után majdnem eldobtam egyszer a notebookot. Axeltől épp érzékeny búcsút vettem, vártam a liftre, jött, beszálltam, és amikor megnyomtam, hogy induljon, pont akkor pottyant le a dög a szellőzőből, szóval még láttam is. (Előző alkalommal ez is kimaradt, de lehet, hogy csak azért, mert akkor pont befelé néztem, vagy valami.) xD Ez így kicsit megingatott, aztán az első halál még inkább. Az előző alkalommal olyan szép nyugtom volt tőle a kórházas fogócskáig. xD
Egyre inkább örülök, hogy nekivágtam megint.
Még így is lehet új dolgokat látni, meg frászt kapni.
Új hozzászólás Aktív témák

- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Call of Duty: Warzone
- Kuponkunyeráló
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Renault, Dacia topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Synology NAS
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest