- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Garmin topik
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
Ez roppant érdekes. Ha csak mindenki az alapjátékot veszi (ami nem igaz mert sztem sokan veszik a DLC-ket is), az 9k/game itthoni árazással számolva 240USD/HUF folyamon, (mert akkor még olyasmi volt) az 38USD/game. Na most eladtak mostanra sztem 2milliót ami 75millió USD. Nem tudom hogy vették a játékot tavaly mert decemberre írnak 17millió dollárt összforgalomnak, októberben valószínű hogy még kevesebben vehették, mert kezdésnek még ott volt a Colonial árnyéka. Januárban így minimum triplája az eladott mennyiség az október-december együttes mennyiségének. Sztem egy negyed/féléves jelentéssel okosabbak leszünk, de én biztosra veszem hogy az Isolation már megtérült, ha meg nem akkor várni kellett volna az első leárazással vagy félévet.
Másik cikkben olvasom: "A Sega bejelentette, hogy alapvető átszervezésekbe kezd, és a nyereségességet javítandó inkább a digitális PC-s és mobilos játékokra fókuszálna a jövőben. Ez alapvetően azt is jelenti, hogy a dobozos és a konzolos játéknak egyre kisebb figyelmet szán majd a cég." -végre valahára, igaz még csak egy helyen de bealkonyodik a konzolportoknak. Kíváncsi leszek az Isolation2-re amit eleve PC-re írnak majd
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
cyberkind
félisten

Kár, és nem hittem volna, még szerencse hogy van dobozos darabom boxra, 1x muzeális darab lesz mint a legjobb Alien játék.

Remélem hogy ezernyi díjat fog kapni a hamarosan induló Bafta-n.
És ha ez megvolt, a Sega passzolja el az Alien jogokat egy olyan stúdiónak aki ért is a marketinghez.
Új hozzászólás Aktív témák

- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fejhallgatós találkozó
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen processzort vegyek?
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)