- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Elmarad az ELMŰ által tervezett karbantartás
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iOS alkalmazások
- Samsung i8910 HD - mindent bele
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Hát nem tudom másnál hogyan volt, én totális hasznot húztam azt követően az emberekből, mert két feltáró kőr után a szörnyecske elkezdte megenni őket, ez idő alatt gyalog/sprint két menetben átfésültem a környék 25%-át, a maradék 50%-ot meg csak "csendben csak halkan hogy senki meg ne hallja"
Aztán egyik mentés, másik mentés, végül nagy sikerrel sikerült az evakuálási folyamat is, holnap innét indulok tovább.Azért volt pár anomália menet közben amiket sikerült megoldani, igen a dög időnként szopatott, de egy helyen én szívattam meg de úgy hogy sztem belekerül a történelemkönyvbe
Aztán persze ha olyan a terep, akkor újraértelmeződik a rejtőzködés, mert nem mindig a legkézenfekvőbb helyre kell sunnyogni... egyelőre jelentősen csökkent a halálozási ráta ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ASUS Vivobook Pro 15 (Ryzen 5 5600H, 16GB RAM, RTX 3050 Ti, 512GB SSD)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 256GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.24-ig garancia, számlával!
- ASUS Vivobook Pro 3K OLED 120Hz Notebook! Intel Ultra 7 155H / RTX 4050 / 16GB DDR5! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Aztán egyik mentés, másik mentés, végül nagy sikerrel sikerült az evakuálási folyamat is, holnap innét indulok tovább.
Aztán persze ha olyan a terep, akkor újraértelmeződik a rejtőzködés, mert nem mindig a legkézenfekvőbb helyre kell sunnyogni... egyelőre jelentősen csökkent a halálozási ráta ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)