Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Macrodroid
- Google Pixel topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
eami
veterán
válasz
cyberkind
üzenetére
nekem tegnap volt egy 30+ perces rész, és abban a játékmenetben kb egy órát töltöttem el úgy hogy csak annyival voltam előrébb, hogy tudom merre kell menni
Viszont végül csak bosszantott, hogy nem jutottam tovább és csak végigszenvedtem. Persze most olyan helyen vagyok hogy lövésem sincs hogyan tovább, látszólag nem lehet tovább menni semerre sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Apple iPhone 7 32GB fekete független
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Viszont végül csak bosszantott, hogy nem jutottam tovább és csak végigszenvedtem. Persze most olyan helyen vagyok hogy lövésem sincs hogyan tovább, látszólag nem lehet tovább menni semerre sem.