- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
Alcor Access O819M Táblagép
Frissítve: 2015.09.27
Frissítés oka: új firmware + ROOT
Új hozzászólás Aktív témák
-
jasper07
tag
Hi!
Nekem most jött vissza a gép(usb törött volt), és ez ugyan megoldódott, de a playstore borzasztóan lassú.. Percek telnek el mig legalább elkezdi letölteni az adott appot.. Kapott firmware frissitést is, holott nem kértem..összes adat ugrik, de sebaj, ez a playstoreos bénázás fáj, mit lehetne csinálni?ja, és a rezgő is valami kacsahangá alakult, tuti nem ilyen volt... Pedig imádtam..
-
xtend
senior tag
Android alatt olyan 4GB szabad helyed lesz, windows alatt pedig olyan 8GB körül, úgyhogy igen. Én egy 64GB-osat raktam bele a Chuwimba, és pl windows alatt a letöltések és dokumentumok, képek mappát az sd kártyára helyeztem át, így a "C" meghajtón csak a windows van és a program files
De azt ne onnan vedd, nem azért mert szarok, hanem mert itthonról is majdnem annyiért tudsz venniPl innen: [link] .... te tudod, hogy miket akarsz rátölteni, de szvsz min. 64GB kell, hanem 128GB
Písz! -
xtend
senior tag
MI lesz a dobozban, ami oda van írva, hogy mit tartalmaz a doboz
Jók az Onda cuccok. Annyi még, hogy vadássz hozzá üveglapot a kijelzőre (tempered glass) meg tokot.
Nekem a Chuwi-hoz van dokkolós billentyűzetes tok touchpad-dal....nagyon jó cucc, androiddal is jó, de windows-zal mint egy kis laptopBár ugye a Chuwi Vi10-en van 2 db teljes értékű USB port is, meg 10.6" a kijelző, úgyhogy tényleg laptop
-
GtCaT
tag
Nyugodtan megveheted, csak jól alkudd le az árát.
Nekem nincsenek más Alcor -os tapasztalataim, de ez az eszköz nekem bejött - pedig kapja az ívet rendesen. LOL
Nem kell rá főzött ROM se, nincsenek benne a felesleges sz..rok, amik a nagy nevű gyártók termékeiben lelassítják a működést.
Rootolni kell és örök, mint a nyomorúság -
xtend
senior tag
Szvsz ne Alcor-ozz, főleg ne használtan
GearBest EU raktár (áfa+vám mentes), 1 hét alatt itt van a cucc, Pl Onda 8" dual os tablet 23.000 huf: [link]
vagy Chuwi (nekem is az van, tökéletes)...most egy kicsit szegényes a kínálat, de hétről-hétre változik, meg most vmi ünnep volt Kínában, úgyhogy még most térnek magukhoz
....de te tudod...több gond volt az Alcorral mint jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged