- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
hello!
Örülök, hogy a probléma megoldodott.
Csak annyit tennék hozzá, hogy a PE865PE prok BIOS frissítés nélkül is jól kezeleik a CeleronD-t.
Sajnos a RAM időzítés beállításával néha gond van, mert a [Manual] módban beállított (extrém) értéket néha felülbírálja az alaplap.
Ilyenkor nincs más esély a tesztre, mint a cpu:ram szorzót lejjebb venni. Hátha... -
gerlaip
addikt
Na elindult! Rohadt Bluefishes Samsung ram!!!! 333MHz-es 256-os. Amiatt nem indult el. Bezzeg teherautóról leesett régi 333MHz-es Samsunggal elindult.
K4H5608380-TCB3
Na ezzel nem megy a Prescott.
Ha ilyennel próbálkozol a ramidőzítést 2 2 2 5-re vegyed. De úgy se ment Prescott, de így ment párban a másik rammal egy régi cerkával.
[Szerkesztve] -
gerlaip
addikt
Adott a fenti alaplap és egy 2,66-os prescott proci. Az a gáz, hogy az én tanácsomra vette a haverom, és nem megy az alaplapjában. ''Nínózó'' hangot ad ki az alaplap, világít a vinyóled, aztán semmi. BIOS is lett frissítve, mégsem okés. Hazavittem a procit, belepróbáltam az azonos chipszetes (asus P4P800-as) alaplapomba (azon 2003-as bios van), azzal meg megy. 3,4-re is fel tudtam húzni.
Szerintetek mi a halál lehet a probléma?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- INGYEN FOX - GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX V2 ÚJSZERŰ - GARIS
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- ASUS ROG STRIX B650A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Eladó Hibás alaplapok!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest