- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bubu79
addikt
Ühüm... Garanciáról nem volt szó
. Ha így kötöd be a potit, és a leírás jó, akkor nem lehet gond...
Megnyugtatóbb lenne azonban, hogyha nem csak az alaplapi érzékelővel mérnéd a feszt, hanem műszerrel is, mert ezek az alaplap által mutatott értékek nem mindíg megbízhatóak.
Egyébként mintha az rémlene, hogy Westlake azt írta volna, hogy a lapnak van túlfesz védelme - így talán nem lesz gond. -
Bubu79
addikt
Csak akkor, ha a kép szerint felülről tekered
Egyébként egyszerű megjegyezni : minnél távolabb tekered a csúszkát a fix lábtól, annál nagyobb ellenállás értéket tudsz mérni az adott lábak között.
A gépindítással kapcsolatban nem nyilatkoznék inkább, én még sosem éreztem késztetést, hogy ilyesmit csináljak - éljenek a pionírok
Esetleg ha sűrűn kívánsz foglalkozni ilyesmivel, érdemes lenne beszerezned egy multimétert - 5k környékén már kapni egészen tisztességeseket ( tudom, hogy van olcsóbban is )
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
-
Bubu79
addikt
Hi !
Lelked rajta, hogy bekötöd-e
A linken lévő képen egyébként egy kutya közönséges heli tirmmer van, a teljesítménye annak sem haladja meg a 0,5W-ot.
A szerző egyébként azért használt valszeg helikális trimmer potmétert, mert azzal nagyságrendekkel finomabban állítható az ellenállás értéke - tekintve, hogy a sima trimmer poti nagyjából 270 fokot fordul az adott ellenállás felületen, a helipot pedig kb. 10X fordul körbe, míg eléri a végállást. Ha ilyesmire vetemednék, én biztosan követném a példáját - az említett poti itthon is beszerezhető, legfeljebb várni kell, amíg meghozzák
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- MSI B450 TOMAHAWK eladó
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest