- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
-
Én sem akarlak/akartalak bántani. Én csak meg akarom érteni vagy legalább kapisgálni hogy hogy műxik ez az egész gép közeli programozás. Ezért is nyitottam T-mát a fórumon mert, érdekel! Én úgy gondoltam ha megmutatjátok a kezdő lépéseket akkor onnantól eldöntöm hogy ráálok és megveszem-e hozzá a könyveket/ dokumentációkat.
Valamit nagyon félre olvashattál, mert nem az írtam hogy ''rendszerprogramozó'' hanem hogy rendszer informatikusEz kb 2 fokkal jobb egy Rendszergazdánál!
Programozásunk egy héten 4 van. A többiek lista programozást csinálnak. Én kértem magamnak egyéni feladatot. Megírtam a ''sejtes'' progit. De szvsz te azt vágod és már egyszer le is programoztad.
Kor és értelem különbség van köztünk bőven, de nekem a a programozás csak hobbi, szintű! Én aztmondom szent a béke -
A dolog könnyebik végéről pedig annyit hogy nem fogok több száz oldalas lexikálist tudást felhalmozni azért hogy egy alaplapból kiszedjem a temp. értékeket.
Ha igazán a könnyű utat akarnám választani akkor Delphi 8.0. Mert a .NET résznél van egy ilyen függvény hogy Windows32.temp.probe1
A magyarázásról pedig annyit hogy a tömör lényeget Wnix eddig 2-3 hszban elmondta. Nem utolsó sorban a fórum lényege hogy segítsük egymást. -
A programozást ott kezdtem hogy a könyvtárból kivettem hogy írjunk játékprog.-okat C64-re. Akkor még nem értettem belölle sokat de tetszett mert a progik működtek.
Majd a szomszéd sráctól aki középiskolába járt elkértem a Turbo Pascalt, én akkor ált. iskolás 6.-os voltam. 7.-ben már tudtam működő progit írni. Ekkor vettem hozzá egy könyvet.
Majd később találkoztam a Delphivel és azóta ezt használom. Több mint 5 éve. Az igaz hogy a gépközeli programozásom az a Pascal Sound(frek,time); parancsnál abbamaradt.
Jelenleg Rendszer informatikusnak tanulok. 1 év mulva már be is fejezem. Sajnos mi hardware részt csak elméletben tanulunk. Azt meg könnyebben felejti az ember. Tehát ha ezt ennyi ideig is kell magyarázni annak oka van. Remélem nem és vagyok hozzá a hülye, csak lassan értem meg, és látom át! -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Az maradjon az én titkom
Ezt nézd meg plz Bővebben: link Tudnám-e ezt hasznosítani??? -
-
-
-
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest