- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
Aktív témák
-
soomen
csendes tag
válasz
Winner_hun #2 üzenetére
neharagudjatok most regisztráltam elöször ide,és még nemigazán tudom hogy meek a dolgok,mit ilik mit nem,kicsit elvagyok veszve,edig a gyakori kérdéseken tetem fel a kérdéseim ha volt,de nemigazán tudnak kielégitö választ adni,gondoltam it a profik csak jobba tudják!!ugygogy bocsi mindenkitöl hogy a dolgok közepébe ronditotam,amugy akkor most mit tegyek?ide fogok kapni válaszoka vagy máshogy csináljam?
-
Winner_hun
félisten
Topiknyitás helyett máskor használd a keresőt és a megfelelő helyen tedd fel a kérdésedet. Ha nem találsz topikot és nyitsz egyet, akkor se KABÁLVA tedd azt.
-
soomen
csendes tag
van egy Gigabyte GA-f2a85x-d3h alaplapom ebben van egy amd a10 5800k proci meg 8gb ddr3 ram a procit nem tuningolom de általában meleg van a szobámban és ha van idöm akkor szivesen játszok is a gépen kihaSZnálva az igp teljes tudását ezért a gyári proci hütöt lecseréltem egy Cooler Master Hyper evo 212re ami eszméletlenül jól teszi a dolgát csendes és hatásos a gyári proci hütöröl meg levetem a coolert és a kis Gygabites feliratü hütöbrdával szemben álitotam amit sárgával karikáztam be a képen gondolván hamár hütöborda van rajta csak hüteni kell valamit és a plussz légmozgás roszat Biztos nem tesz..az a kis hütöborda amugy picit sütöt elöte de most az szinte hideg a másik gondom ami érdekelne hogy terhelés melLet a proci körül az a 6db kis téglalap alaku izé amit pirosal karikáztam be a képen elég szépen felhevül ha ovatosan rárakom az ujam 3-4mp mulva muszálj levenem mert eszméletlenül süt,öszintén szolva meg is égete picit az ujam azok pontosan mik?mi a nevük?,feladatuk,menyire egéséges az nekik hogy ilyen forrók??esetleg erröl holtudnák böveben tájékozódni,olvasni?(magyarul)esetleg valami hütést azokra érdemes lenne kitalálnom??
kép:
http://kepfeltoltes.hu/140216/391d_5_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Diablo IV
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest