- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Friss csúcsmodellt hozott az Ulefone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Nem biztos, hogy kell az az überhűtő... nekem KD7-em volt, és sokáig paráztam a 60-65 fok körüli chipset hőmérsékletek miatt... aztán megnéztem közelebbről az alaplapot, és kiderült, hogy a hőérzékelő dióda nagyon közel van a feszültségstabilizátor MOSFET-ekhez és tekercsekhez... szóval lehet, hogy nálad sem a northbridge fűt annyira, hanem azok az alkatrészek.
Persze ártani nem árthat egy nagyobb hűtő, de ne lepődj meg, ha nem sokat esik tőle a hőmérséklet. A gép stabil amúgy? -
Bazsesz
őstag
Én pillanattal nyomtam rá, szilikon kíséretében. Ottmaradt. :)) Bár azt mondják, hogy a pillanat hő hatására enged.
Szilikont jó dolog alá nyomni! Hogy mivel ragaszt, azt passz. Megpróbálhatod pillanattal, csak utána ha leszeded, macerás dolog lekaparni a chipről a pillanatot.
w: Balu
Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- E-roller topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Autóhifi
- Béta iOS-t használók topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest