- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okos (AI) szemüveget mutatott be a Meta
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
válasz
Visormail #21 üzenetére
A digitall a válaszemailben megígért határidőt szintén ugyanúgy nem tudta tartani mint az eredetit. 3 hét volt feltüntetve mint várható kiszállítás, 1 hónap eltelt és semmi ekkor írtam nekik, ők közölték hogy logisztikai probléma volt a beszállítóval 2 hét múlva érkezik a pesti raktárukba, az egyetlen opció hogy visszamondhatom a rendelést ha nem akarok tovább várni.
A 2 hét kedden járt le ma hétfő van tehát ez már 3 hét, jelenleg a termék 46 napja van megrendelve és még a pesti raktárba se ért oda, egyet se lépett előre a státusza, maguktól persze ezúttal se írnak emailt. Ezek után és még ki tudja hol van a vége én természetesen senkinek nem tudom ajánlani hogy a digitall.hu-n vásároljon bármit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux Mint
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest