- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sky77
aktív tag
Csak most jártam erre...
Ha az MX440 más gépben jó, elég gyanússá kezd válni az AGP port. Ha 9550 is jó másik alaplappal, akkor meg pláne. Mindenesetre ha az alaplap garis akkor visszavinni, ha nem... akkor talán valami technikához értő ismerőssel meg lehetne nézetni, hátha tud rajta valami bíztatót méricskélni. Amúgy egy PCI-os videokártyával is be lehetne bootolni (úgy hogy az AGP-s is benne van), aztán kicsit körbenézni a setup-ban, hátha. Úgy nagyhirtelenjében ezek lennének a szerény ötleteim.
Szerk.: Amúgy biztosan a videokártya hibája? Próbáltatok bios resetet is? Ha használt a lap, lehet hogy baromságok vannak beállítva az előző tulajból kifolyólag. Gondolok itt arra, hogy esetleg egészen más cuccokra van optimalizálva (mem, CPU). Ezt erősítené, ha pci-os kártyával sem menne a boot.
[Szerkesztve] -
sky77
aktív tag
válasz
#34929152 #103 üzenetére
Kedves tsibe!
Ne haragudj, egyáltalán nem volt bennem semmilyen kioktató szándék, nem akartalak megbántani. Természetesen az sem baj, hogy te is leírtad a tapasztalatodat, sőt! Valamint nem képzelem magamat hű de okosnak sem, mindössze azért utaltam az előtted levő hsz-emre, mert láttam hogy neked RAM _cserével_ sikerült megoldani a problémát és úgy éreztem az én hsz-em ennek nagyon jó kiegészítése. Mint látod, nekem sikerült csere nélkül meggyógyítani, csak erre próbáltam meg felhívni a figyelmed (és másét is), nehogy valaki (esetleg a topicindító) egyből a kukában landoltassa a memjeit, ha esetleg kiderül hogy azok a ludasak a dologban.
Mindenesetre nem vagyok biztos benne, hogy ha problémád van velem vagy egy hozzászólásommal, ne lehetne azt egy picit szebben a tudomásomra hozni.
Remélem nincs harag! -
sky77
aktív tag
Én elsősorban alaplap, másodsorban memória hibára gondolnék. Alaplap ügyben pl. ld. saját esetem: Bővebben: link, memó ügyben pedig jártam már úgy, hogy no hangjelzés, minden felpörög, de nem indul a cucc. Igaz, 20 perc után sem. Akkor csak meg kellett a memót tisztogatni, és lőn világosság (a képernyőn).
Amúgy minden alkatrész egyenkénti tesztje lehet a megoldás kulcsa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest