- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sky77
aktív tag
Csak most jártam erre...
Ha az MX440 más gépben jó, elég gyanússá kezd válni az AGP port. Ha 9550 is jó másik alaplappal, akkor meg pláne. Mindenesetre ha az alaplap garis akkor visszavinni, ha nem... akkor talán valami technikához értő ismerőssel meg lehetne nézetni, hátha tud rajta valami bíztatót méricskélni. Amúgy egy PCI-os videokártyával is be lehetne bootolni (úgy hogy az AGP-s is benne van), aztán kicsit körbenézni a setup-ban, hátha. Úgy nagyhirtelenjében ezek lennének a szerény ötleteim.
Szerk.: Amúgy biztosan a videokártya hibája? Próbáltatok bios resetet is? Ha használt a lap, lehet hogy baromságok vannak beállítva az előző tulajból kifolyólag. Gondolok itt arra, hogy esetleg egészen más cuccokra van optimalizálva (mem, CPU). Ezt erősítené, ha pci-os kártyával sem menne a boot.
[Szerkesztve] -
sky77
aktív tag
válasz
#34929152 #103 üzenetére
Kedves tsibe!
Ne haragudj, egyáltalán nem volt bennem semmilyen kioktató szándék, nem akartalak megbántani. Természetesen az sem baj, hogy te is leírtad a tapasztalatodat, sőt! Valamint nem képzelem magamat hű de okosnak sem, mindössze azért utaltam az előtted levő hsz-emre, mert láttam hogy neked RAM _cserével_ sikerült megoldani a problémát és úgy éreztem az én hsz-em ennek nagyon jó kiegészítése. Mint látod, nekem sikerült csere nélkül meggyógyítani, csak erre próbáltam meg felhívni a figyelmed (és másét is), nehogy valaki (esetleg a topicindító) egyből a kukában landoltassa a memjeit, ha esetleg kiderül hogy azok a ludasak a dologban.
Mindenesetre nem vagyok biztos benne, hogy ha problémád van velem vagy egy hozzászólásommal, ne lehetne azt egy picit szebben a tudomásomra hozni.
Remélem nincs harag! -
sky77
aktív tag
Én elsősorban alaplap, másodsorban memória hibára gondolnék. Alaplap ügyben pl. ld. saját esetem: Bővebben: link, memó ügyben pedig jártam már úgy, hogy no hangjelzés, minden felpörög, de nem indul a cucc. Igaz, 20 perc után sem. Akkor csak meg kellett a memót tisztogatni, és lőn világosság (a képernyőn).
Amúgy minden alkatrész egyenkénti tesztje lehet a megoldás kulcsa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NBA és kosárlabda topic
- LEGO klub
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest