- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy héten belül itt a Motorola Edge 70 Fusion
- OnePlus 15 - van plusz energia
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Fotók, videók mobillal
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Új hozzászólás Aktív témák
-
BsHGabOr
csendes tag
Sziasztok!
Keresnek olyan programot, ami leteszteli az alaplapot, memoriat, stb., tehat hogy minden oke-e.
Tortent ugyanis, hogy tegnap vettem egy AMD64 3000 -et, abit alaplappal, es a gep csak ugy magatol restartol, egyszer jatek kozben tette ezt meg, egyszer pedig ''csak ugy'', tehat be volt kapcsolva a gep, sima lankas hatter, tehat az asztal latszott, meg csak az eger sem lett mozgatva, es egyszercsak puff, sotet kepernyo, es restart.
Illetve meg az is furcsasag, hogy amikor mozgatom az egeret, vagy jatekba vagyok (egyet probaltam: Call of duty), akkor enyhe halk moraj hallhato, mintha valami interferencia lenne (persze a hangfalba hallhato
Es olyan ahngos a hang, mint a fene, es nem lehet lehalkitani sem.
Szoval ezekre keresek megoldast, es nem tudom, hogy letezik-e valamifele megbihtao programocska, ami frankon leteszteli a dolgokat.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Es olyan ahngos a hang, mint a fene, es nem lehet lehalkitani sem.