Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez egy új divat szerinti felosztás, de van benne logika. Ami fontos lehet akusztikus gitár erősítésénél, hogy a hagyományos cuccoktól eltérően legyen egy torzítatlan, clean bemeneti csatorna a kombón, illetve szükséged lehet chorus és reverb effektekre, bár mindez persze a játékod műfajától és stílusától is függ.
-
_zsolti_
csendes tag
Sziasztok!
Tudom hogy ez nem egy zenész fórum, de azt remélem, hogy ott inkább a hangzásról, itt pedig inkább a működésről kaphatok információkat.
Elektroakusztikus gitáromhoz szeretnék erősítőt venni. Namármost.
A zenész fórumokon azt mondják, külön akusztikus hangszerhez való erősítőt vegyek, máskülönben nem fog jól szólni. Ezt én nem értem. Hiszen mindkét gitártípus ugyanolyan jelet továbbít az erősítőnek. Annyi különbséget látok, hogy az akusztikus erősítők jóval drágábbak, hasonló teljesítmény kitolása esetén is. Nem tudom, hogy ez az alacsonyabb népszerűségnek köszönhető, vagy valami technikai háttere van.
Ez lenne a kérdésem. Mi különbség lehet egy akusztikus, és egy hagyományos gitár erősítő között?
Előre is köszi!zsolti
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5520 FHD notebook - i7 7820HQ 16GB DDR4 256GB SSD M1200 4GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Lenovo X1 Carbon G11 Core i5 1335U 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Gyári Lenovo Garanciás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest