- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
btprg
senior tag
Nem azt mondom
De az izzók példája konkrétan nem igaz. Mivel ez a hobbim ezért az átlagosnál több ismeretem van a témáról. A hatásfok az izzószál hőmérsékletétől függ, minél melegebb annál jobb lesz, viszont az élettartam annál kisebb. Az 1000 óra névleges élettartam egy kompromisszum volt a hatásfok-élettartam téren. A közlekedésilámpa-izzók például hosszú élettartamúak voltak (pl. 8000h), cserébe egy 100W-os alig adott több fényt, mint egy 60W-os normál. Ráadásul a kisebb szálhőmérséklettől sárgább is lesz a fény.
-
btprg
senior tag
Szerintem ilyen nincs. Ez olyan elmélet, mint hogy már 50 éve létezik vízzel működő autó, meg már Tesla is kisajtolta a nullponti energiát, de a gonosz olajlobbi elnyomja ezeket
Ha egy giga akkugyártó cég vagy, és kiderül hogy van egy sokkal jobb megoldás, akkor nem fogod a fiókban hagyni a tervet akármiért, hanem megcsinálod és letarolod a piacot.
szerk.:
#10:
Az izzók esetében se történt semmi összeesküvés. A legvégén (kb. 10-15 éve) kezdtek el szart gyártani, valószínűleg hogy a CFL majd később LED irányba tereljék a vásárlókat. Amíg csak rendes izzó volt addig nem volt gond velük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- LEGO klub
- Reklámblokkolók topikja
- Milyen autót vegyek?
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- További aktív témák...
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest