- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
neooen
aktív tag
Nem ilyen "szabvány" boltra gondoltam, hanem ilyen kis mindenes, számítógépes, tv-s, rádiós, forrasztgatós old school boltra, ilyen pincéből kinőtt fajtájúra
. Jók az ilyen helyek, ahol kb mindenhez értenek, de mivel nem vagyok pesti, itt nem ismerek e félét. Kipróbálom a tippedet, de ha jó is úgy, forrasztgatni kell majd, azt meg inkább bíznám hozzá értőhöz.
-
neooen
aktív tag
válasz
Dluinet #8951 üzenetére
Ezt vegyem úgy, hogy ez teljesen normális? Telefonoknál, fényképezőnél még sohasem halt meg így nálam az akksi, ott szépen fokozatosan veszített az erejéből. Azért kérdezem, hogy nem-e lejátszó haldoklik vagy valami ilyesmi, mert akkor nem vennék bele új akksit (spéci kell bele...).
-
neooen
aktív tag
Üdv!
Az lehetséges, hogy az mp3 lejátszómban lévő akksi (5-6 éves) egyik nap még meghatja a kütyüt kb 4 órán keresztül, aztán töltés után következő használatnál 15 perc után lemerül?! Hol marad a fokozatosság
?
-
neooen
aktív tag
Sziasztok!
Van egy TechnoLine BC-700-as töltőm. A Varta Professional (2700 mAh Ni-MH) aksimat töltve arra lettem figyelmes, hogy 10-20 másodpercenként pattog az elem. Nem volt felforrósodva... Tölthetem/használhatom-e tovább, vagy inkább kuka?!
-
neooen
aktív tag
Van 2 felesleges akkum (Varta Profeesional 2700 mAh 1.2V). Hogy tároljam, ha nem használom őket? Valami ilyen rémlik a memóriámban, hogy 40%-ra kell meríteni, ez igaz? IPC-1L-em van. Szóval mi a teendő?
-
neooen
aktív tag
Nem bírtam magammal és végül beruháztam egy BC-700-as akkutöltőre, ami ugye az IPC-1L-es.
Nem láttam, hogy írta volna bárki is, de az alább linkelt honlapról most 5 Ft-os házhozszállítási áron lehet megrendelni, ami által 7950 Ft-os összegben áll meg cucc. Itt a link mégegyszer: IPC-1L Az akció a honlap szerint március 16-ig tart.And: Köszönöm a "Ni-mh akkumulátor; mit kell tudni róla?" topikban adott segítségedet
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest