- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
Aktív témák
-
flexxx
tag
Helló!
Eléggé nem akartam ezt de sajnos muszáj.
Vettem volna lac13-tól egy Cooler Master ventillátort. Először megbeszéltük hogy találkozunk a Boráros téren mert személyesen vettem volna át. 5 órára beszéltük meg hogy találkozunk. Kimentem 5-re és legalább 45 percet álldogáltam hogy jöjjön aztán hazamentem és felhívtam hogy most akkor mi lesz? Erre ő most mondta hogy orvosnál volt és majd 7végén megint 5-kor a Borároson. Ekkor nem is volt semmi mert gondolom akkor volt időpontja. Kimentem 7végén megint de akkor már csak fél órát álltam mire kaptam egy SMS-t hogy lázas nem tud jönni de majd megbeszéljük. Azóta lázas. Szerencsére nem buktam be pénzt de mondhatna valamit végre mert semmire nem reagál : se privire, se telefonra, se smsre. Remek időhúzás volt álldogálni de ennyi elég is. Szerintem vigyázzatok vele :S
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Battlefield 6
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Milyen autót vegyek?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest