Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
Arrow
tag
Most már én is meguntam a vergődésedet. A legutóbbi két hozzászólásodat már nem cáfolom bekezdésről bekezdésre, aki elolvassa az eddigieket, annak már így is lesz kialakult véleménye. Egy dolgot viszont kiemelek, mert az szemenszedett hazugság, nemhogy nem ajánlottad fel, hogy visszaveszed (a vásárlás napján este amikor telefonon beszélttünk), de ettől mereven elzárkóztál! Nekiálltál volna keménykedni a telefonban, amíg le nem állítottalak, hogy kapjál már a fejedhez, nem vagyok se a haverod, se a cimbid, hanem egy üzleti partner, aki felé garanciát vállaltál.
Most hogy immár többszörösen bizonyítottad mennyire inkorrekt ember is vagy, amiért -joggal- megkaptad a negatív értékelésed, én befejeztem a veled való kommunikációt. Remélem aki a jövőben veled ( CJ3 - hogy adjon találatot erre a hozzászólásra is a kereső..) üzletelni akar, rákeres ebben a topicban, miért van az a negatív értékelésed, és alaposan átgondolja, érdemes-e veled kezdenie. -
Arrow
tag
Ez már a vita topicba kellene menjen.. Mind1. Vegyük sorra.
A lap lehet működött mielőtt szétszedted, hozzám már a leírt állapotban jutott el. Amikor telefonon beszéltünk azt sem fogtad fel mi van letörve, így nem igazán tudom elhinni, hogy te szétszedés után átnézted a foglalatot. A dobozába pedig foglalatvédő nélkül csomagoltad be, pedig volt ilyened, az is ott volt a dobozba bedobva.
Hazudni nem én hazudok, idéztem amit pü-ben írtál, a teljes levelezésünk megvan. Egy moderátor, akinek joga van hozzáférni megnézheti a teljes veled folytatott levelezésemet. Sőt, meg is kérném erre, igazolandó az állításomat! Az hogy kinek mit és milyen célra veszek, az hogyan kapcsolódik ahhoz, hogy te tökéletesként egy működésképtelen lapot adtál el?
Nem kívánlak tönkre tenni. Ezzel a hozzáállással megteszed azt te magad. (a sok bizniszed kapcsán hol vannak a pozitív értékelések..?) Egyébként leírtam, nem az a 3e Ft a lényeg, hanem az elv. Mindenki láthatja, ha tőled vásáról, mennyit ér a szavad, főleg ha garanciális kérdésekről van szó.
A személyeskedéssel nem sokra mész. Engem nem érdekel, de szerintem a hardveraprón mást sem az üzlettarsa külleme, itt nem sexpartnert keresnek az emberek, ami itt lényeges az üzleti partner hozzáállása, korrektsége. Na ez utóbbi problémás esetedben.
Aktív témák
- Bezár az Anandtech
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Warframe
- OLED monitor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest