- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Aktív témák
-
ricsi99
addikt
Szia
1-et aludva rá ,én is kissé megnyugodtam.
Mivel eddig ''szétszort és feledékeny...'' volt én már nem bizom abban amit megígért....
1 kérdés foglalkoztat.....
ha leadok 1 terméket garanciába ,tudtommal nem változik meg a birtok viszony ,igy a termék még mindig az enyém. Honnét vette ő azt a bátorságot hogy a tudtom és engedélyem nélkül az én jogos tulajdonomat bárkinek( legyen az nagyker vagy bárki) a vételár alatt ő ''leadja'' ?
Nem jogos az az igény, ha valaki lead egy terméket garanciába akkor ugyan olyan terméket vagy ha ez nem megoldható (közös megeggyezés alapján másik terméket) vagy a vételárat visszakapja?
Mert most ez azt jelenti Mikádónál ha veszel 1 terméket xxxft-ért ér,t és 9 hónap múlva leadod nála ,visszakapod (jó esetben) a termék töredék értékét....
Minek lehet nevezni ezt? Odaadsz valakinek valamit és nem tud elszámolni vele...kijelenti ennyit ér! és az alapján (ha lessz rá ideje) utal?
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- Battlefield 6
- Facebook és Messenger
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest