- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Sárpac
nagyúr
válasz
littlejohnny #136 üzenetére
A gond nem itt van hanem ott, hogy nem említette pedig rákérdeztem és letagadta mikor felhívtam, hogy ez van! (érted a problémát)
Ha azt mondja itt ott van 1-2kissebb repedés akkor lett volna tiszta az ügy!
És Tuti, hogy nem nálam hanem nála , mert a képein is felfedeztem amit belinkelt igaz nagyon nehezen lehet észrevenni, de látszik! -
Sárpac
nagyúr
Azért, hogy legyen pozitívum is: Aksija kurvajó képernyű hibátlan, hdd-n eddig egyetlen egy javított szektor nincs, gyors ahhoz képest amire számítottam!
-
Sárpac
nagyúr
Azért még ne!!
2 dolog!
1. Nem mondtad, hogy egy két apró, de azért mégis jelentőséggel bíró hiba van a gépen: momentán 3repedést vettem észre 1elég durva a kijelzők felett mely ragasztva volt (ott szét is nyílik) 2 van egymás mellet a tapipad ball oldalán felfelé ezek csak fényben oldalról látszódnak!
Mikor rákérdeztem az állapotára azt írtad makulátlan, ami viszont nem tetszett, hogy felhívlak el is mondom mi a helyzet és úgy teszel mintha nem tudnál róla!(pedig tuti, hogy vagy ráejtettetek valamit vagy oldalára esett, mind1 megragasztom)!
2. 2* fagyott le úgy, hogy foggalmam nincs, miért csak spontán saját magától 1*induláskor az XP, másodszor böngészőben merevedett meg!
Teszetelni fogom (kernelfordítás miegyéb) pár napig a te álltalad felajánlott gari időtartalmon belül.
Ha sűrűn fagy stornó a biznice sajnálom! -
Sárpac
nagyúr
válasz
littlejohnny #128 üzenetére
Köszi!
Még egy kérdés hogy hogy mindketten megszabadultatok tőle? -
Sárpac
nagyúr
válasz
littlejohnny #125 üzenetére
Egy valamit elfelejtettem ez ugye nem celeronos p3as procis hanem rendes p3?
-
Sárpac
nagyúr
válasz
littlejohnny #122 üzenetére
Ehhe nekem csak netre kell elsősorban meg max video másra úgyse lehetne használni!
-
Sárpac
nagyúr
válasz
littlejohnny #90 üzenetére
Akkor mik azok a tartozékok amik vannak hozzá és mit adnál mellé?
Egyébként azért hezitálok, mert haver most szerzett egy dell p3as 850es notit 256mb vel 20gb winyával, valami ati fury 128mb vidkarival cd táska floppy legális 2000es matricával 50kért és lehet nekem is tud!
[Szerkesztve] -
Sárpac
nagyúr
No itt vagy??
-
Sárpac
nagyúr
ok holnap du fél5 körül leszek itt!
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Háztartási gépek
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Óra topik
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest