- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
woryz
senior tag
válasz
S_x96x_S #1916 üzenetére
Még ugyanazon a felületesen se kapsz - ugyanazzal a modellel - pontosan ugyanolyan választ.
Mondjuk ez nagyon igaz, nem tudom mit gondoltam...Sőt néha kérek egy pontosítást a saját szövegemen, majd 2-3 (stb) kérdezz felek után visszajutunk 99%-ban az én szövegemhez.
Akkor nincs más hátra, mint előre és tesztre fel... Meglássuk, melyik fog nekem tetszőbb választ adni, de akkor a perplexity-t inkább improved Google-nek tekintem a jövőben, és nem variálok a modellekkel (mondjuk chat GPT-n se variáltam eddig rajta
)
-
woryz
senior tag
válasz
DarkByte #1913 üzenetére
Nézd / nézzétek el nekem, nagyon csak a felszínt kapirgálom az AI témában (is)...
Viszont ha ki tudom benne (mármint a Perplexity-n) választani az ugyanazt az AI modelt amit a chat GPT-n is, és (ha!) ugyanúgy működik, akkor minek / mire lesz még jó a másik?Arra gondoltam, hogy valahogy letesztelem... Mindkét felülten, ugyanazt a modelt használva felteszek nekik kérdéseket, és ha ugyanazt a választ kapom, akkor kb fölösleges lesz a kettő... De ha ezt már kipróbáltátok, akkor nem futok fölösleges köröket...
-
woryz
senior tag
válasz
consono #1855 üzenetére
Tök jó, a Telekom adott egy éves Pro előfizetést a Perplexity Pro-ra. Viszont ahogy néztem, ott is ki lehet választani a Open AI 4o modeljét, szóval lehet, hogy akkor azt az előfizetést le is lehetne mondanom.
Vagy tapasztaltál különbséget a kettő között (mármint, hogy ott választottad ki esetleg a GPT-4o modelt)?
-
woryz
senior tag
válasz
hiperFizikus #1858 üzenetére
-
woryz
senior tag
Nem tudom, hol kérdezzem meg, ezért ha esetleg rossz helyen tenném fel a kérdéset, akkor sry előre is...
Előfizettem a chat gpt-re és néha agyf@szt kapok tőle, hogy mennyit hibázik, mennyire pontatlan. Nézelődtem, hog esetleg váltanék - általam ismert - másik modelre (Gemini, vagy Copilot), viszont nincsen kedvem nulláról kezdeni megismerkedni vele / velük. Valakinek lenne tanácsa, hogy mit célszerűbb használni? Általános kérdésekre és programozásban való segítségre is használnám a lelkem.
-
woryz
senior tag
Sziasztok,
Forrás kutatáshoz (szakdolgozat) és program kód debug-hoz keresnék AI segítséget. Eddig próbáltam a chatgpt és gemini ingyenes verzióját valamint a copilot-ot, de (értelem szerűen) vannak limitáltságai. Esetleg valamelyikre érdemes lenne előfizessek, vagy van valami jobb alternatíva?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest