- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
baman
csendes tag
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=21201
-
baman
csendes tag
sziasztok!
winxp.sp1.eng
toshiba dvd-rw sd-r5112
ahead inCD legfrisebb verzio (4.3.0.5)
gond nelkul ment minden az UDF lemezekkel legyen az akar CD-RW, akar DVD-RW, aztan egyik naprol a masikra megszunt a lehetoseg, hogy uj lemezt formazzak. akar hasznalt, akar eppen kicsomagolt uj adathordozo, a formazas inditasa utan par masodperccel az alabbi uzenet jelenik meg:
http://www.tar.hu/baman/incd-error.gif
a korabban megformazott lemezt felismeri a gep, latszanak rajta az adatok, olvasni lehet, de torolni nem tudok (irni azert nem, mert tele van, nincs semmi ures hely a korongon, igy ezt nem tudom kiprobalni).
elozmenynek meg annyi, hogy felratkam az xp.sp2-t, de utana is mukodott az inCD, csak par nappal kesobb jelentkezett a hiba. kiserletkepp azert leszedtem az sp2-t, de ugy sem megy az UDF iras. felraktam van a legfrissebb daemon-tools (3.47) verziot, mivel annal azt irjak, hogy ''Fixed Nero InCD formatting problem with DAEMON Tools present'', azaz hogy a korabbi verzio ezzel kapcsolatos hibajat kijavitottak (bar nekem semmi gondom nem volt az elozo verziokkal sem). probakepp aztan teljesen leszedtem a daemon-t is, hatha, de minden valtozatlan.
talalkozott mar valaki hasonloval?
kosz.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest