- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
csatter
csendes tag
üdv mkinek.
nekem is ua. a bajom mint az első topicba leírtak. 2xes agp gyorsítás van ASRock alaplap támogatja a videokártyát 8xoson szóval azzal nincs gond. directxbe annyi van h agp mintázat gyorsítás : nem lehet elérni. biosba nemtudom állítani. akinek van vmi ötlete azt örömmel várom.thx -
fasyrt
őstag
Nah jól nézünk ki.
De az én deszkámmal már hallottam ilyenről. Csak most angolt kéne tanulni, és itt sem lenne szabad. -
fasyrt
őstag
Őőő az lehet, a 116-os fsb-vel bőven a 104 felett vagyok
De ez nem moddolt bios? Tweak progival win alól baszkurálni...
Nagyon megköszönném, ha elküldenéd, mert az oldalból semmit nem értek, meg a kereső sem talál semmit. Nomeg 1 gyorsan firkantott manual hozzá is jól jönne. 1000 kösz érte, ha megteszed! Ha meg nem...
(bocs, ez galád)
-
Bobbacsi
veterán
Az lehet a probléma nálad,ha húzod a procit ,és 104MHz feletti órajelet használsz akkor az AGP 2x lesz ( Nekem is ilyen lapom volt ,és egy Tweak progit használtam ami 4x-en
ˇ''tartotta''az AGP-t )
Bővebben: link
Itt keress rá ,valamikor még innen töltöttem le twk815 volt a neve,ezzel fixálni lehet az AGP-t 4x-re !
Ha nem találod max elküldöm e-mailbe !
[Szerkesztve] -
Baldur
tag
Na megtörtént: (megint jelentkeztek a fagyások(nem futott le a 3dmark03))Windows újra, elsőnek alaplap driver. Kipróbáltom most megint futott a 3dmark. Remélem most már nyugtom lesz.
-
fasyrt
őstag
help plz
-
fasyrt
őstag
Nekem is van ilyen problémám, csak nem 4 és 8 közt, hanem 2 és 4 között.
Lap: Asus TUSL2-C (4x AGP)
VGA: GeCube Ati Radeon 9550 XT (8x AGP)
ennek ellenére 2x esben megy, pedig a legújabb (2 éves?) BIOS van rajta, és be van kapcsolva a 4x opció...
Omega hackelt drivert használok, a néha használt tuning miatt. -
HavocS
senior tag
alaplapi drivert csak szűz windowsra illik tenni mondjuk, szóval simán az is okozhatja a fagyásokat...
-
Baldur
tag
Visszaállítani vissza tudom,hogy ne legyen AGP port driver.
A legfrissebb biost tettem fel. Most úgy tűnik hogy a fast write-al megy, lefutott a 3dmark03, bár ezt még tesztelni kell. -
Baldur
tag
A bios frissítés sem segített! Bekapcsoltam a fast write-ot(mert azt olvastam, hogy a 9600-as kártyáknál kell bekapcsolni(és a 9550 GE végülis egy 9600-as))
-
Baldur
tag
Na megvettem a floppyt, és frissítettem a biost, nemsokára megint felpakolom az alaplap drivereit. Drukkoljatok
-
Baldur
tag
Már visszaállítottam a rendszert, még meggondolom ezt a frissítést.
Megnéztem, csak dos-ból lehet frissíteni. -
Nimda
addikt
válasz
FlasH-BacK #23 üzenetére
Miért lenne felesleges?Egy próbát megér!
Különben asrock alaplapról van szó és mivel ez szintén az asus lapja,nagy az esély arra hogy win alól is tud frissiteni...de ezután érdeklödjön a honlapon...vagy az alaplap leirásában. -
FlasH-BacK
senior tag
floppy nélkül? hát..max ha leformázod a vinyódat és dos-t raksz rá
. Epox lapokhoz van progi ami windowsból tudja frissíteni, nem tom hgoy más gyártóknak van-e. De szerintem hagyd a bios frissítést, tök fölösleges. Állítsd vissza a rendszert hogy jó legyen. Vagy egyszerüen uninstalláld az alaplapi drivert.
-
Baldur
tag
Floppy nélkül hogyan tudnám megoldani?
-
Baldur
tag
Még nem frissítettem a biost, majd megpróbálom azt is, bár igazából félek egy kicsit a bios frissítéstől.
-
Nimda
addikt
Milyen lapod is van?
Egyébként bios frissitéssel..
Valószinüleg a bios nem tudja megfelelöen kezelni,mert a kártya újabb generációs...egyszerü inkompatibilitás...nálam is volt ilyen probléma a ''kezdetekben''...
Ha meg nem,hát nem...
szerk:most látom hogy asus-asrock...mindenképpen bios flash..de ha már megtetted,nincs ötletem...cserélj lapot...
[Szerkesztve] -
Baldur
tag
Szóval akkro egyenlőre letettem az AGP gyorsításról, de ha van valakinek még valami ötlete, hogy hogyan tudnám megoldani, akkor írjon.
Kössz minden hozzászólást, és segítséget! -
Baldur
tag
Szóval ugyanúgy mennek a dolgok 8X vagy 4X-en mint ha nem lenne AGP gyorsítás?
Hogyan tudnám visszaállítani a windowst az alaplap driverek telepítése előtti állapotba(ugyanis akkor nem volt semmi gond a géppel)? -
tuskooo
addikt
válasz
FlasH-BacK #13 üzenetére
9600-hoz is csak abban az esetben, ha nem megy a kártya rendesen nélküle + A64-es rendszerek esetében.
-
KrAt
veterán
válasz
FlasH-BacK #13 üzenetére
Nekem is 9550-esem van, és kikapcsolva van, és tökéletesen megy...
-
FlasH-BacK
senior tag
Illetve a telepítésnél ki lehet választani, hogy Fw off vagy Fw on legyen. Az ON-t csak a 9600-asokhoz ajánlja asszem. Mondjuk a 9550 (Baldur kártyája) valójában egy 9600, tehát ott nem kéne hogy galibát okozzon. Viszont valszeg teljesítményben nem fog túl sokat hozni, úgyhogy nem érdemes szórakozni vele, ahogy a 8x agp-vel sem.
-
Baldur
tag
Megéri egyáltalán ennyit szenvedni az AGP gyorsításért?
-
Baldur
tag
A bioszban be van kapcsolva a fast write, de a windows azt írja ki, hogy nincs.
Megpróbálom, hogy hogyan reagál ha a biosban kikapcsolom a fast write-ot. -
Baldur
tag
A 8x 4x-re gondolok, a fast write-ot be sem tudom kapcsolni a winxp-ben.
-
Baldur
tag
Mióta feltettem az új alaplap drivert, azóta van gond, de asszem ez máskor is így volt(alaplap driverek=halál).
A Neverwinternek pl az atioglxx.dll-el van baj.
Omega drivert használok, mostmár a legújabbat, és az alaplophoz is a legújabbat szedtem le.
Ha alaplap drivert nem teszem fel, akkor minden rendben, de nincs AGP gyorsítás(mennyit számít az AGP gyorsítás?). Amúgy a vidkari és az alaplap is támogatja mind a 4x mind a 8x-et.
[Szerkesztve] -
FlasH-BacK
senior tag
egyébként az se baj ha csak 4xesen megy és nincs bekapcsolva a fast writes. nem fogsz látni semmi teljesítmény különbséget. teszteld le!
-
Baldur
tag
Nemrég észrevettem, hogy nincs bekapcsolva az AGP gyorsítás, próbáltam bekapcsolnik, de nem ment. Alaplap driver installálás után már be tudtam kapcsolnia 8X gyorsítást. Ezek után jöttek az újabb gondo. Játékoknál fagy a gép, újraindul, vagy kidob hibaüzenettel. Ha leveszem a gyorsítást akkor is.
Amúgy Asrock p4vt8+ és Asus Radeon 9550 GE konfiggal fordul elő a probláma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest