- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
amegt
aktív tag
válasz
rambo4ésfél #27 üzenetére
Szerintem nem lehet nagy különbség tömegük között.
Tény, hogy egyéni ízlés kérdése, ezért is írtam, hogy ''szerintem'' szebb.
Meglehet, hogy a Zalmit túl sokszor láttam már -
rambo4ésfél
senior tag
meg nem tudom hogy a zalman hány grammos de szerintem az aerocool jobban kíméli a kártyát a szépségéről meg hát kinek mi tetszik nekem a célom a zajmentes/passzív hűtés volt és arra kiválóan megfelelt
Persze a légmozgás minden passzív hűtőt pozitívan befolyásol legyen az VGA vagy CPU vagy NB -
amegt
aktív tag
válasz
rambo4ésfél #24 üzenetére
szerintem nem néz ki olyan rosszul, szerintem szebb, mint a Zalman (mondom ezt úgy, hogy nekem Zalmanom van)
-
rambo4ésfél
senior tag
azt hogy veri e a zalmant azt nem tudom de szvsz passzívan vagy 1 ventivel nemhiszem hogy drasztikusan lemarad sőt még lehet hogy utól is éri vagy túl is teljesíti de ez csak következtetés de ár/teljesítmény terén biztos hogy jobb ha a design-t is ide vesszük akkor tény hogy zalman nyerne de akinek csak hűtésre kell akkor szvsz az aerocool gazdaságosabb
-
Poiro7
senior tag
Hát akkor a jelek szerint ez a fikázások ellenére veri a Zalman-t, s csak a felébe kerül.
-
amegt
aktív tag
na én találtam tesztet.
A teszt szerint elég jó konstrukció. Természetesen passzívan.
Bővebben: link -
rambo4ésfél
senior tag
nekem a vízhűtés előtt ilyen volt a 9600XT -men és 35°C -osra hűtötte az everest szerint.
Ventik a házamban elől 1 12cm-es venti 5V-on 3 winyón fújja át a levegőt ez most is így van
hátul pedig 1 8cm-es venti 5V-on volt de már nincs mert a vízhűtés ugyanis nem igényli
és egy zalman táp a hőszabályzott 8cm-es ventijével.
Én meg voltam vele elégedve bár az is igaz hogy 1 9600XT nem termel túl sok hőt úgyhogy nemtudom hogy a zalmannal milyen lett volna csak amikor vettem ez olcsóbb volt mint a zalman. -
Poiro7
senior tag
Na valaki vett már AEROCOOL VM-101 -t?
Vagy hallot mar róla jót? -
-=Ghost=-
őstag
jó lehet csak meg kell támogatni egy ventivel... akkor biztos nagyon tuti... vedd meg és csinálj te tesztet!
-
LordX
veterán
válasz
Digitalboy #9 üzenetére
Nem védeni akarom, de:
- A honlap szerint FX5900 vagy R9800Pro-ig jó. (Passzívan? Egy R9800Pro+ZM-HP80C-re már kell az OP1..)
- 220g vs 325g
- Ugyanúgy alumínium, mint a Zalman (csak nincs befestve)
- 2 heatpipe vs 1 heatpipe
Nekem se tetszik (egyszerűen hülyén néz ki), de
- Nem nézegetem, hanem bent a helye a házban (OK, van akinél a házon belül is lehet nézegetni)
- SEHOL nincs róla teszt, ti pedig ránézésre megállapítottátok, hogy szar?!? Várjuk már meg a tesztet, utána lehet fikázni... -
stoorm
tag
Remek konstrukció: a videokártya által termelt hőt egyenesen a CPU-ra tolja.
KIRÁLY
A Zalmanról legalább le lehet fújni a meleget, így egyértelmű a választás... -
zsiga667
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #11 üzenetére
Mellé, úgy, hogy szívja ki róla a meleget, és nyomja ki a házból...
Egy jobbfajta ház két hátsó 8cm-es ventije épp ott van, ahol kell, hogy lehűtse ezt... -
Digitalboy
senior tag
A zalmannal csak egy bajom volt, hogy a két marha negy felület, akkora hőt gerjesztett, hogy nem birtam a házat hűteni! Be kell szerelned +2 házventit a jó hűtéshez, akkor meg már elszállt a passziv előnye a csendesség!
-
Digitalboy
senior tag
Nem tudom észrevetted e, de ezt egy S3-as kaliberű kártyára tervezhették, a kép szerint legalábbis valami olyasmire van rászerelve!!!
Vagy ez egy Nvidia?
Szerintem egy 9800xt-t nem tudna hűteni. A kettő közül mindenképpen a zalman a nyerő! De én is Arctic Cooling-ot ajánlok neked!
[Szerkesztve] -
LordX
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #5 üzenetére
Azt elfelejtetted, hogy alapból a ZM-HP80C is passzív
-
mormota
senior tag
ez a hűtő egy lol....
zalman mindenképp -
LordX
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #2 üzenetére
Hát, ennyivel nem írnám le.. Elsőre legalább is nagyobb felületűnek tűnik.. (Ettől még persze lehet a Zalman jobb teljesítményű) Tudsz róla mutatni tesztet?
-
Arhel
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #2 üzenetére
Ennyire? Lehet erre is kéne vmi OP1!
-
Arhel
senior tag
Erről lenne szó: Bővebben: link
És a kérdés adott: EZ vagy egy ZHP80-C
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bittorrent topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Óra topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest