Új hozzászólás Aktív témák
-
rambo4ésfél
senior tag
meg nem tudom hogy a zalman hány grammos de szerintem az aerocool jobban kíméli a kártyát a szépségéről meg hát kinek mi tetszik nekem a célom a zajmentes/passzív hűtés volt és arra kiválóan megfelelt
Persze a légmozgás minden passzív hűtőt pozitívan befolyásol legyen az VGA vagy CPU vagy NB -
rambo4ésfél
senior tag
azt hogy veri e a zalmant azt nem tudom de szvsz passzívan vagy 1 ventivel nemhiszem hogy drasztikusan lemarad sőt még lehet hogy utól is éri vagy túl is teljesíti de ez csak következtetés de ár/teljesítmény terén biztos hogy jobb ha a design-t is ide vesszük akkor tény hogy zalman nyerne de akinek csak hűtésre kell akkor szvsz az aerocool gazdaságosabb
-
rambo4ésfél
senior tag
nekem a vízhűtés előtt ilyen volt a 9600XT -men és 35°C -osra hűtötte az everest szerint.
Ventik a házamban elől 1 12cm-es venti 5V-on 3 winyón fújja át a levegőt ez most is így van
hátul pedig 1 8cm-es venti 5V-on volt de már nincs mert a vízhűtés ugyanis nem igényli
és egy zalman táp a hőszabályzott 8cm-es ventijével.
Én meg voltam vele elégedve bár az is igaz hogy 1 9600XT nem termel túl sok hőt úgyhogy nemtudom hogy a zalmannal milyen lett volna csak amikor vettem ez olcsóbb volt mint a zalman.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest