- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUN_Sector
őstag
válasz
AxBattler #154 üzenetére
Szia.
Nekem ilyen házam van, és van egy 9 cm-es kisventi az emeleten hátul, kettő 9 cm-es venti alul hátul, egy 12 cm-es gyárilag elől. A keret nem tudom ventifüggő e, emlékeim szerint én le kellett, hogy szereljem.
Az emeleten is le kellett szedni a műanyagot. A ventik sorba vannak kötve, a zajhatás pedig bőven az átlagos alatt marad.A gépben gond nélkül elfér egy gigabyte radeon hd4850-es, illetve a HDD keret kiszedése után egy sapphire 6870-es is. A 3,5"-os HDD elhelyezhető a DVD meghajtó fölé, az alsó traktusba az SDD helyére, illetve kisebb kártyáknál benn hagyható a HDD keret is.
Kiváló ház. Az utolsó forintig megérte a pénzét. Egyedüli hátránya az ujjlenyomat megőrző lakkozás.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest