- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bollokcs80
Korrektor
"Porszívóügynök lettem. Nem feltétlenül erről a karrierről álmodtam 5 évesen (akkor még toronydaru kezelő szerettem volna lenni, de ez sajnos nem jött össze), de szerencsére nem arról van szó, hogy random háziasszonyokhoz kopogok be tukmálni, hanem pont úgy esett, hogy egyszerre több porszívó is érkezett tesztre. "
Szerencse, hogy nem lettél az, így objektív teszteket olvashatunk ezekről a ketyerékről.
Amúgy ezekről mindig eszembe jut a vicc:
"Egy porszívóügynök betolakodik egy házba, és a háziasszony minden tiltakozása ellenére nagy rakás száraz lócitromot szór a szoba közepére.
A nő felháborodik:
- Mit képzel?
- Asszonyom, ígérem, amit ez a csodálatos porszívó nem szed fel, azt én magam fogom megenni!
- Akkor hozok magának egy kanalat, mert nincs áram a házban."
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha egy eddig mással foglalkozó márka robotporszívóval jön piacra, akkor általában eleinte ehhez partnereket keresnek. Az Aeno jó partnert talált.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Kijelző felújításhoz gépek - alkatrészek
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest