Új hozzászólás Aktív témák
-
pappesz
tag
Sziasztok!
1060 a videokarim. Mégse engedi renderelésnél, hogy hardwaresen működjön a render hanem csak a program/proci számol.
Hogyan tudnék ezen segíteni?
13. verziót használom.
-
pappesz
tag
Sziasztok!
Mi lehet a gond?
Eléggé döcögősen megy a gépemen a premiere pro.
Ha gyorsítok rajta, vagy visszajtászás megy akadozással indul a vidi.Full HD videók.
A gép: ryzen 2700x, 32GB 3GHz ram, GTX1060 6GB.
erősen agyalok, hogy megváljak a szettől és iMacben forduljak. Vagy nem lennék előrébb??
-
pappesz
tag
A timelineon a külön hang (diktafon) ugrik arréb, nem a videó. Amikor 20 video filet kell szinkronizálni egy hangsávval eléggé zavaró, hogy nem a kis videok ugranak arrébb hanem az egyetlen hangsáv. Hogy lehet megoldani, hogy a videók ugorjanak a hanghoz ne a hang a videókhoz?
-
pappesz
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy...
Rögzítek videót 2 kamerával. Ez ugye 2 kép 2 hang. Plusz van egy diktafon ami jól veszi a hangot. Erre szeretném rászinkronizálni a képeket.
A 2 képből az egyik totál folyamatos felvétel, nagyon egyszerűen össze is rakja a program a képet meg külön felvett hangot.Ami a problémám, hogy a másik kamerával felvett kis és rövid felvételeket, hogyan lehet rászinkronizálni? Mindig a jó hang a diktafon hangja ugrik arrébb, nem a videó.
Arra lenne szükségem, hogy a felvett jó hang amit diktafonnal vettem fel, ne ugorjon el, hanem végig fixen álljon és hozzá lehessen igazítani többi képet.
Hogy lehet ezt megoldani?
Köszi a válaszokat!
-
pappesz
tag
Sziasztok!
Érdekelne a véleményetek, hogyan lehetne hatékonyabban dolgozni Adobe termékekkel? (premiere, after effects, photoshop)
Tehát, van egy adott pc, aminek van egy 120 GB-s SSDje és egy Samsung evo 970-es ssdje ami 250 gigás és nagyon gyors.
Ha 120-as ssdre teszem a rendszert, adobe termékeket, de a vágni való fájlokat pedig a Samsungra úgy a jobb, vagy minden legyen a samsungon és a 120-as ssd-t felejtsem el?
Természetesen vannak tárhely miatt vinyók is a gépben.
-
pappesz
tag
válasz
total90 #1989 üzenetére
13 giga lenne a végtermék. A rendszermeghajtón 30 a másik két meghajtón 50 és 80 giga volt. A hely nem változott mégis volt mikor 10 percet vagy 1 órát csinált meg. De most szabadítottam fel néhány gigát mindegyik meghajtón és megcsinálta. Mennyi helynek kellene lennie elvileg?
-
pappesz
tag
Sziasztok!
Találkoztatok már azzal a problémával, hogy renderelés beállításnál írja a program, hogy 12 giga lesz a végeredmény és mikor kész lett, 4,5 giga lett? Elindítom és nem játssza a lejátszó a rederelt anyagot csak kb. a feléig.
Újra próbálom, ugyanazon beállításokkal és 1,5 giga lesz. Újra próbálom megint más lesz a mérete és a hossza a videónak. Hogyan tudom kiküszöbölni a hibát? Mi olthatja meg?
Kérlek segítsetek!
Üdv
Pappesz -
pappesz
tag
szerintetek érdemes váltani gtx 970ről gtx 780 ti-re az adobe premiere pro 2017 cc érdekében? régebbi de talán jobb és gyorsabb.
-
pappesz
tag
Sziasztok!
Tudtok abban segíteni, hogy hogyan tudnám megoldani a következő problémát?
nemrég vettem egy nVidia GTX 970 kártyát. Igenám, de a legújabb adobe premiere pro cc 2017 support listájában nincs benne. Így nem használja a CUDA magokat pl. renderelésnél.
https://helpx.adobe.com/hu/premiere-pro/system-requirements.html
Kipróbáltam amit találtam youtube-on, hogy választhassam a cuda magokat... de ugyanannyi idő alatt rederelt ki egy 5 perces fHD videót a proci (software only) illetve a CUDA accelerate...
Erre milyen megoldást lehetne találni, használni?
Üdv
Pappesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Magisk
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iOS alkalmazások
- Házimozi belépő szinten
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest