- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roachy
senior tag
-
Horváth Istv
tag
A probléma ott van , hogy nehéz , sokáig tart , ki kisérletezni , azt az exportálási beállítást , ami megfele a kívánt felhasználáshoz . Ezért tettem egy kiséletet régebben , hogy mindenki ( akinek van kedve ) , írja meg az álltala ( Premierben.. ) használt beállításokat , amik már beválltak ! ( egyszerű megoldás lenne , az exportálási beállításokról , egy képernyö mentésel , egy képet belinkelni.... ) Evvel , lehetne összehozni egy adatbázist , amiből ki lehetne választani a célnak , felhasználási területnek megfelelöt....
De sajnos nem jött semmilyen hozzászólás -
MrChris
nagyúr
12mbps azért eléggé az alja, látványos a minőségromlás egy eredeti jó minőséghez képest. FHD anyagnál 25/24p esetén a 28mbps az ajánlott, még a 20 is elmegy jó minőségű tömörítővel. 60p-nek viszont a 28mbps inkább a minimum.
Youtube más tészta. Oda tölthetsz fel tömörítetlen ~1200mbps-ost (megtettem) is ha nem jó a formátum fos lesz. -
Roachy
senior tag
Szia!
Van a premiere-ben youtube preset. A legegyszerűbb ha azt használod. Esetleg a bitrate-et lehet még maxra tolni, talán valamivel kevésbé lesz rosszabb a minőség feltöltés után.
A media encoder ugyanazt csinálja mint a premiere, az csak az adobe külső encoder progija. -
Watt25
veterán
Ergo nem is érdemes túl jó kamerát venni?!
Ezt most nem igazán értem...
Kb. bármilyen felbontást, képkockasebességet be lehet állítani a Sequence-hez, illetve rendereléskor kb. bármilyen nagy bitrátát beállíthatsz, szóval, nem lesz sokkal rosszabb az eredmény. (Az újratömörítés miatt ugye mindenképpen van egy kis minőségromlás, de az minimális.)
Azzal persze lehet küzdeni, hogy a YouTube (fps-től függően) 3-5 Mbps-ra tömöríti a HD videót, de arra van a másik topic. (Utolsó 50-100 hozzászólást visszaolvassátok ott, akkor sok minden kiderül.) -
Horváth Istv
tag
Igazából , edig még nekem sem sikerült kitalálni a tuti megoldást
Eddig egy kis valamit csinálltam , de az inkább diavetítés , mert nagyobb részben fotókbol van . Találtam a neten egy kis video bemutatót , ahol elmondja a srác , hogy ő , milyen beállításokkal csinálja , és hogy mit miért . Én eddig ezt használtam , és elég jónak tűnik....De nem egyszerű a helyzet , mert Példáúl , a minap , beraktam a kameránkal felvett 50-bitrátás felvételt , a Premierbe , és mivel nincs olyan formátum a programban , eleve más szekvenciát csinállt neki a program . Exportálásnál pedig , megint lehet választani egy csomó formátumot , és amit így elsőre kiválasztotam , az kb. azt a minőséget adta , mitha a kamerával a 28-bites MP4-ben vettem volna fel
Vagyis a bokrok , és a fű , elkezdett erősen életlenedni
Az én célom , nem a YT-ra tenni ( eddig , az elsö , és utolsó feltöltött művemet , letiltották a zenei jogdijak miatt... ) Hanem a lehető legjobb minöségben , TV-n nézhetö , megszerkesztett anyagot készíteni .https://www.youtube.com/watch?v=eFJO8R0xx0M
-
Watt25
veterán
Szerintem ez a téma itt baromira offtopic, ellenben a megfelelő topic-ban pont erről van mostanában szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest